Sprayul care iti reduce pofta de mancare

Sprayul care iti reduce pofta de mancareUn spray natural pentru gura care reduce senzatia de foame va fi lansat peste cateva zile in Marea Britanie si promite un  nou ajutor pentru cei care tin dieta.

Acest spray care pare ca va revolutiona domeniul nutritiei se numeste Full Fast, suprima apetitul si este 100% natural, dupa cum pretind producatorii sai.

Unul dintre ingredientele sale secrete este Griffonia, o sursa de serotonina care controleaza sentimentul de satietate. Sprayul mai contine si alge Klamath care au efecte psihologice pozitive asupra starii de spirit si guarana, un stimulent de 2 ori mai puternic decat cafeina. Guarana afecteaza rapiditatea cu care corpul percepe ca este plin, si ajuta la mentinerea unei greutati optime.

Full Fast a fost testat pe femei supraponderale si a aratat o reducere a poftelor pe parcursul a 8 saptamani. Sentimentul de foame este redus dupa doar cateva zile de folosire. Dupa 21 de zile, grupul de studiu nu mai suferea de “pofte”.  Sprayul trebuie folosit de 5 ori pe zi si costa aproximativ 24 de lire.

Text: Bianca Badescu

octombrie 27th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate