Stii care sunt cele mai periculoase zile din saptamana pentru silueta? Afla ce-i de facut!

Stii care sunt cele mai periculoase zile din saptamana pentru silueta? Afla ce-i de facut!„De maine intru la dieta”, o promisiune pe care ne-o facem de multe ori dupa un exces culinar ori dupa o perioada in care am acumulat mai multe kilograme nedorite. Toate bune si frumoase, mai putin ca acel „maine” trebuie ales cu atentie − o zi de luni, de pilda, o optiune populara pentru debutul unei cure de slabit, s-ar putea sa nu fie tocmai cea mai buna idee.

Explicatia este simpla: felul in care este organizat programul omului modern, cat si mecanismele care regleaza poftele si vointa fac ca anumite zile ale saptamanii sa fie mai putin propice pentru initierea si, ulterior, mentinerea unei diete. Cu toate acestea, odata ce iti cunosti „dusmanul” – zilele periculoase si resorturile care te imping spre abuzuri alimentare cand ti-e lumea mai draga −, te poti pregati cu armele potrivite pentru a-i face fata. Sa vedem despre ce este vorba…

Citeste pe Slab sau Gras.ro care sunt cele mai periculoase zile pentru silueta!

octombrie 31st, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate