Suplimentele alimentare Alvityl si spray-urile nazale Humex previn bolile specifice sezonului rece

1a6k7me4Pentru ca se apropie sezonul racelilor, iar cei mici sunt mai sensibili in aceasta perioada, Laboratoires Urgo te ajuta sa previi bolile care ii pot face rau copilului tau. Astfel, produsele din gamele Alvityl si Humex sunt indicate pentru intarirea sistemului imunitar si prevenirii bolilor ORL care pot aparea datorita venirii anotimpului rece.

O igiena nazala corespunz?toare joaca un rol tot mai important in rinita alergica: imbunatateste calitatea vietii a numerosi pacienti, diminuand scurgerile nazale si congestia nazala. In plus, reduce suprafata mucoasa a alergenilor, reziduurilor celulare si elementelor responsabile de inflamatia locala. Suplimentele alimentare Alvityl vin in completarea unei alimentatii variate si echilibrate care permit acoperirea necesarului zilnic de vitamine si minerale.

 

Alvityl Defenses Sirop contine 3 ingrediente-cheie (Echinacea, propolis si vitamina C), care ajuta la intarirea sistemului natural de aparare al organismului la orice varsta, mai ales pe timpul iernii, in perioade de schimbari sezoniere, sau in cazuri de slabiciune fizica. De asemenea, le este recomandat in scop preventiv persoanelor cu un organism fragil sau care sufera in mod repetat de afectiuni ORL sau in asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la intarirea organismului. Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses si-a dovedit eficacitatea clinica in prevenirea infectiilor cailor respiratorii la copii. Studiul clinic a fost publicat in Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine /JAMA (Journal of the American Medical Association) (Arhivele de Pediatrie si Medicina Adolescentilor – Jurnalul Asociatiei Medicale Americane). Datorita Alvityl Defenses, frecventa imbolnavirilor la copii scade la jumatate, iar recuperarea este de doua ori mai rapida.

 

Humex 100% Apa de Mare Copii si Humex 100% Apa de Mare Adulti sunt indicate pentru utilizarea zilnica, asigurand o igiena nazala corespunzatoare, hidratarea mucoasei nazale in mediu uscat si eliminarea alergenilor. Humex 100% Apa de Mare Copii poate fi administrat bebelusilor incepand cu varsta de 1 lun?, copiilor si adolescentilor.

 

 

Text: Alina Lupa