Suplimentele nutritive naturale

Cele mai bune 5 suplimenteFolosite din cele mai vechi timpuri, suplimentele nutritive au o influenta pozitiva asupra organismului. Acestea ajuta la tonifiere, energizare si contribuie, printre altele, la buna functionare a sistemului cardiovascular.

Ginseng
Fortifica organismul, inlatura senzatia de astenie fizica si psihica, creste imunitatea organismului, regleaza glicemia, colesterolul si tensiunea arteriala, creste capacitatea de concentrare si are efecte afrodiziace.

Ginko biloba
Antioxidant, imbunatateste circulatia sanguina periferica si cerebrala, imbunatateste functiile mentale, creste randamentul intelectual, imbunatateste memoria, atentia si concentrarea.
 
Spirulina
Are actiune de drenare si purificare, de intretinere si tonifiere, energizant, antianemic, stimuleaza cresterea si memoria, incetineste procesele de imbatranire, profilaxia infectiilor microbiene si virale, profilaxia afectiunilor maligne, radioprotectie.

Omega 3-6-9
Complexul de acizi grasi nesaturati Omega 3-6-9 controleza nivelul grasimilor si colesterolului din sange, are influenta pozitiva asupra sistemului cardiovascular – a inimii si vaselor de sange, mentine in limite normale nivelul colesterolului si trigliceridelor.

Echinacea
Stimuleaza sistemului imunitar, creste rezistenta organismului la infectiile virale si microbine, accelereaza vindecarea, reduce inflamatiile.

Text: Ruxandra Constantina
Medic specialist medicina de familie
Competenta apifitoterapie
Centrul Medical MED-AS
021 313 05 32