Tendințe de frumusețe colorate la Met Gala 2021

Met Gala a avut o revenire triumfătoare, după ce anul trecut evenimentul de mare amploare a fost anulat, iar anul acesta a fost amânat până în luna septembrie. Covorul roșu a fost plin de tendințe superbe, strălucitoare și colorate.Mai jos, cele mai bune alegeri în materie de păr și machiajul de pe palpitantul covor roșu:

Farmaciștii Catena recomandă FLASH EFFECT fiole de la La Cabine care conțin un extract special de algă roșie care acționează instant asupra pielii, aceasta devenind mai fermă și mai luminoasă.

Emma Răducanu

Jucătoarea profesionistă de tenis a optat pentru un look glowy, natural, care i-a scos în evidență trăsăturile. Pentru un look complet a ales câteva bucle lejere, care i-au încadrat perfect fața.

J. Lo

J.Lo nu a dezamăgit nici de această dată, alegând un look opulent și extrem de elegant. Machiajul în nuanțe naturale și părul prins într-o coadă lungă au avut efectul dorit.

Maisie Williams

Starul din Game of Thrones, Maisie Williams, s-a inspirat din filmul The Matrix pentru look-ul de covorul roșu. Nu știm ce ne place mai mult – părul ei sculptural sau machiajul superb.

Billie Eilish

Trebuie să acordăm un moment de atenție și lui Billie Eilish, care a ales un look Old Hollywood. Părul în stilul clasic al frumoasei Marilyn Monroe și machiajul soft glam mat, în nuanțe peachy sunt o combinație rafinată.

Barbie Ferreira

Combinația dintre sprâncenele de inspirație retro și atingerea violet a fardului, dau o notă modernă make-up-ului și fac unul dintre aspectele noastre preferate ale nopții.

Amanda Gorman

Amanda Gorman a purtat pe cap o coroană de lauri semnată de Jennifer Behr asociată unui machiaj al ochilor, care a sclipit la fel de îndrăzneț.

Serena Williams

Deși ținuta ei a fost inspirată de supereroi, alegerea machiajului și coafurii lui Williams a fost tot în stilul Old Hollywood.

Lil Nas X

Lil Nas X demonstrează că și cele mai simple declarații de frumusețe, precum un mic detaliu auriu pe colțul exterior al ochiului, pot avea cel mai mare impact.

Storm Reid

Storm Reid și-a încadrat ochii cu perle delicate, dovedind că în această seară accesoriile au dominat pe covorul roșu Met Gala.

Grimes

Grimes a ales un machiaj sofisticat al ochilor, optând și ea pentru perle aplicate, dar suntem captivați de masca de protecție metalică și coafura ponytail futuristă, în nuanțe de roz-mov.

Lorde

Coroana imensă și machiajul soft au făcut-o să arate absolut regal.

Megan Fox

Megan Fox s-a inspirat de la superba Bettie Page cu un micro breton și un ruj roșu vișiniu.

Alicia Keys

Pietrele au avut efectul lor! Alicia Keys a purtat pietricele aplicate delicat pe păr, într-o notă elegantă. În adevărata „modă Keys”, și-a păstrat pielea naturală, excepție facând culoarea roșie a rujului.

Gigi Hadid

Modelul a debutat cu o nouă culoare de păr, în nuanțe de roșu aprins. Împreună cu fardul albastru prăfuit, această nuanță de păr ar putea fi nouă semnătură a lui Hadid.

Lupita Nyong’o

Coafura Lupitei Nyong’o nu este doar un stil, ci este artă. Ne place, de asemenea, alegerea de a asorta fardul de ochi cu rochia din denim, potrivindu-se cu tema modei americane.

Farmaciștii Catena recomandă fiola tratament flash hair INFINITE VOLUME de la La Cabine care acționează asupra părului pentru a-i oferi mai multă densitate, consistentă și strălucire, redându-i aspectul natural.

Cara Delevingne

Singurul lucru care atrage mai multe admirații decât cămașa Carei este alegerea ei pentru un fard de ochi superb, roșu strălucitor. Este genul de nuanță care pare greu de combinat, dar este de fapt destul de ușor de purtat. Aspectul părului wet este la modă și acum.

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz nu a dezamăgit cu aspectul glowy, impecabil și machiajul natural. Ne place cum și-a așezat împletiturile într-un coc elegant.

Hunter Schafer

Cu un look extravagant și accesorii îndrăznețe, Hunter Schafer a atras toate privirile.

Rihanna

Rihanna a ales un look sobru și îndrăznet, iar culoarea rujului ne amintește că sezonul de toamnă este aici.

Text: Iulia Mirică

Foto: www.harpersbazaar.com