Tendințe de make-up de pe podiumuri

Săptămâna modei pentru primăvara / vară 2021 a arătat puțin diferit în acest an, dar casele de modă au devenit creative,  organizând spectacole atât prin colecțiile lor, cât și prin creațiile make-up artiștilor.

Suntem obișnuiți să vedem glamour la Săptămânile Modei, atât în timpul prezentărilor de modă, cât și pe străzile marilor orașe care găzduiesc show-urile.

Când vine vorba de tendințe este evident de unde pornesc, și aici este vorba și de tendințele în materie de make-up. Săptămâna modei arată întotdeauna creativitatea și simțul estetic, iar anul acesta make-up artiștii au arătat că sunt cu adevărat inovatori în ceea ce privește machiajul modelelor. 

Dacă până acum machiajul no make-up look era în tendințe, multe branduri au oferit look-uri de care am fost atât de încântați.

Din mințile geniale ale make-up artiștilor precum Pat McGrath, Isamaya Ffrench și Tom Sapin am văzut totul: de la buze în nunațe îndrăznețe și farduri de pleoape albastru, până la smokey eyes.

Fie că ești în căutarea unui machiaj pe care îl poți purta  zi de zi sau ai nevoie de inspirație pentru un machiaj dramatic, această săptămână a modei are multe stiluri de oferit.Gucci

Moschino

Saint Laurent

Isabel Marant

Savage x Fenty

Chanel

Xuly.Bët

Paco Rabanne

Hermès

Christopher John Rodgers

Bethany Williams

Vivienne Westwood x Andreas Kronthaler

Dior

Balmain

Chloé

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.marieclaire.com