TONICA si Bio-Magazin te invita sa descoperi beneficiile semintelor si uleiului de in

TONICA si Bio-Magazin te invita sa descoperi beneficiile semintelor si uleiului de inPentru ca stim ca iti face o deosebita placere sa gatesti si pentru ca stim cat de importanta este alegerea uleiului atunci cand gatesti, Revista TONICA si Bio-Magazin te invita sa redescoperi gustul unui altfel de ulei decat cel folosit de obicei. De ce sa te limitezi doar la uleiul de masline sau la cel de floarea-soarelui atunci cand gatesti?

Pentru ca scade colesterolul si trigliceridele, curata depozitele de grasime de pe vasele sanguine, imbunatateste functiile creierului, creste atentia si reduce riscul depresiilor, scurteaza timpul de refacere in febra musculara dupa antrenament si diminueaza simptomele premenstruale, uleiul de in este indicat tuturor persoanelor.

Uleiul de in este un ulei vegetal obtinut din semintele plantei de in. Semintele de in sunt o sursa buna de fibre dietetice si acizi grasi esentiali Omega 3, stimuleaza digestia, combat constipatia, scad colesterolul, protejeaza sistemul cardiovascular, combat oboseala si stresul, alunga insomniile. In plus, semintele de in ajuta la scaderea nivelului de colesterol din sange si la pierderea in greutate.

 

Text : Andreea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *