Trendy Ceramic… si parul devine drept, matasos si lucios

-0a0a0a0a0a0a0a0aTrendy_CeramicFetelor, trebuie sa va marturisesc! Am un par extrem de dificil, lung, ondulat pe dedesubt, fire rebele iar coafatul lui a devenit un chin. Imi place sa-l port drept, cred eu ca ma avantajeaza, insa datorita serviciului, a orarului incarcat, ii dedic din ce in ce mai putin timp. Seara cand ajung acasa il spal, il hidratez si apoi il intind. Dimineata insa… surpriza… ma trezesc cu el ondulat, de parca nici nu l-as fi aranjat.

De cateva zile am facut o descoperire care ma multumeste cu adevarat si cum tot mai este putin pana la Valentine’s Day, le-ati putea bate un apropo barbatilor din viata voastra. Cu un design unic, feminin si tineresc, placa de indreptat parul Trendy Ceramic de la Singer a devenit cea mai buna prietena a mea. Stratul ceramic pentru protectia parului s-a dovedit a fi tot ceea ce aveam nevoie, parul meu este matasos, neted,  are volum si stralucire. In plus, ramane drept pe tot parcursul zilei, iar functia de ionizare previne electricitatea statica… adio, fire rebele.

Usor de manevrat, Trendy Ceramic este aparatul ideal, potrivit pentru toate tipurile de par. Veti economisi timp, bani, parul nu se va deteriora iar rezultatele vor fi absolut uimitoare. Pe mine una m-a cucerit. Pe tine te-am convins?

Text: Ruxandra Raica