Trupa The Humans, laudata dupa prima repetitie la Eurovision 2018

Show-ul pus in scena de reprezentantii Romaniei la Eurovision 2018, trupa The Humans, la Lisabona, in Portugalia, a atras laudele jurnalistilor straini prezenti la primele repetitii ale concurentilor care se vor infrunta in perioada 8 -12 mai. Conform wiwibloggs.com, solista Cristina Caramarcu a avut o prestatie vocala, dar si o prezenta scenica impresionate la Altice Arena, locul unde se va desfasura competitia.

Scena a fost presarata cu zeci de manechine negre in timpul melodiei „Goodbye“, printre care Cristina s-a plimbat. Felul in care au fost folosite luminile pe scena a transformat totul intr-o lume captivanta, asemanatoare pe alocuri cu un muzeu, o imagine care te face sa-ti doresti sa vezi mai mult.Cristina Caramarcu, o prezenta sexy si sofisticata

Cristina, imbracata intr-o rochie mov, lunga, sexy si sofisticata in acelasi timp, despicata pe laterale, a transmis energie si forta, in contrast cu manechinele neinsufletite, reamintind de cei care dau dovada de umanitate printre multi aceia lipsiti de sentimente, se mai arata pe wiwibloggs.com. Din timp in timp, colegii de trupa, toti imbracati in alb, au ramas nemiscati, la fel ca manechinele din jur, subliniind ideea ca oricine poate sa-si piarda capacitatea de a simti.

The Humans va evolua in concurs pe 10 mai, in prima parte din cea de-a doua semifinala a competitiei, pe pozitia a doua. In cazul in care se vor califica in finala Eurovision, The Humans vor urca pe scena si pe 12 mai. Eurovision 2018 va fi transmis in direct la TVR 1 si de TVR HD, dar si online, pe TVR +.

Text: Oana Baltoc