Uleiul din samburi de struguri, antioxidant natural

Uleiul din samburi de struguri, antioxidant naturalUleiul din samburi de struguri reprezinta un element important in majoritatea produselor cosmetice. Acest ulei intra usor in piele si o inmoaie, mentinandu-i elasticitatea.

Uleiul din samburi de struguri contine cantitati mari de vitamina E si vitamina F si minerale precum zinc, cupru si seleniu, care sunt considerati agenti antiimbatranire mult mai puternici decat vitaminele E si C. Acesta mai contine substante ce ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange ale inimii, catalizeaza actiunea unor vitamine si ajuta la tinerea sub control a reactiilor alergice.

De 2 ori pe saptamana maseaza obrajii, pometii, fruntea si gatul cu acest miraculos ulei. Acidul linoleic intra repede in piele, reducand pierderea de apa si impiedicand formarea ridurilor.

Reduce nivelul colesterolului rau

Uleiul de samburi de struguri este unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului. Consumul zilnic a 40 de mililitri de ulei de samburi de struguri reduce cu 16% nivelul colesterolului din sange in doar 3 saptamani.

Totodata, ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale si are rol de protejare a sistemului circulator, marind capacitatea de rezistenta a sistemului imunitar.

Uleiul din samburi de struguri poate fi gasit in farmacii, in magazine naturiste si pe rafturile supermarketurilor.

Text: Andreea Popescu9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *