Un regal al rochiilor de mireasa la Bucharest Bridal Fashion Shows

Un regal al rochiilor de mireasa la Bucharest Bridal Fashion ShowsPrimul eveniment din Romania desfasurat la J. W. Marriott Bucharest Grand Hotel, in care designerii romani de top si-au prezentat colectiile de rochii de mireasa pentru 2016, s-a incheiat. Evenimentul a reunit cele mai importante nume din domeniul designului romanesc pentru ceremonie: Ellis Luxury, Nicole Enea, Bien Savvy, Natalia Vasiliev, Otilia Brailoiu, Marie Ollie, Athena Philip si Agnes Toma. Directorul artistic al evenimentului a fost Alin Galatescu.

Trenduri in materie de nunti

De la modelele clasice, atemporale, de printesa si sirena, la rochiile de mireasa atipice, care inlocuiesc albul cu nuante pastel sau printuri florale, sau chiar la variante de costume de nunta cu pantalon, designerii romani s-au intrecut in imaginatie si detalii. La Expomariage 2016 au fost prezentate si tendintele vestimentare de ceremonie pentru barbati, bijuterii si accesorii, propuneri de machiaj si coafuri pentru ziua nuntii, aranjamente florale, decoruri de nunta si servicii foto-video.

Text: Ruxandra Dumitrescu

ianuarie 19th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate