Visul oricarei persoane aflate la dieta… s-a inventat pizza mai sanatoasa decat salata

shutterstock 73147675Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa mananci o pizza intreaga fara sa-ti faci griji in ceea ce priveste caloriile acumulate si nu numai? Ei bine, avem o veste nu buna, ci foarte buna pentru tine. S-a inventat pizza care este mai sanatoasa chiar si decat salata. Pizza numita Eat Balanced este disponibila in trei arome, este bogata in vitamine si minerale si contine 47 de nutrienti esentiali pentru organismul uman.

Aceasta pizza minunata, care se gaseste deja pe piata in Anglia, a fost inventata de catre profesorul Mike Lean, de la Universitatea din Glasgow, care spune ca este foarte mandru de inventia sa, care transforma pur si simplu orice gustare intr-o gustare sanatoasa.

Pizza care se gaseste in varianta inghetata in supermarketuri contine rosii, alege de mare, ardei rosu, mozzarella normala, iar analizele ulterioare au aratat ca aceasta pizza este mai sanatoasa decat salatele cumparate din hipermarketuri. Pentru doar 3,5 lire sterline, englezii se pot bucura de un sortiment de pizza gustoasa si sanatoasa. Ne lasa gura apa!

Text: Ruxandra Raica