„5 for Beauty”: 5 workshop-uri de make-up in 5 orase din Romania

Toamna aceasta, femeile pasionate de beauty din Suceava, Sibiu, Bacau, Craiova si Cluj pot beneficia de experienta si indrumarile make-up artistului Alina Brailescu, trainer si fondator al scolii de machiaj, in cadrul evenimentului „5 for Beauty”.

In cadrul evenimentului care dureaza 3 zile, participantele pot deprinde sau isi pot dezvolta capacitatile in arta machiajului, descoperind tehnicile si etapele celor mai importante tipuri de machiaj precum machiaj natural, pin-up make-up, smoky eyes, bronze make-up sau machiajul de mireasa.

Evenimentul marcheaza 5 ani de la infiintarea Scolii de machiaj ABAcademy Make-up si insumeaza 5 workshop-uri de machiaj in cele 5 orase din Romania amintite.

7 greseli de machiaj care te imbatranesc

„Inca de la infiintare scopul nostru, ca scoala de machiaj, a fost sa cream o comunitate de femei bine informata, cu bune abilitati in arta construirii oricarui tip de machiaj, care sa le ajute sa fie mai frumoase si mai increzatoare in ele si in abilitatile lor. Workshop-ul se adreseaza atat femeilor ce doresc sa invete sa se machieze, cat si celor ce doresc sa isi dezvolte abilitatile in machiaj, programa fiind conceputa astfel incat fiecare participanta sa poata invata totul de la zero”, spune Alina Brailescu.Cursuri pentru victimele violentei domestice

Pe langa initiativa educationala a evenimentului, echipa ABAcademy isi doreste sa recompenseze comunitatea de femei prin intermediul careia a crescut si a ajuns unul dintre principalii furnizori de cursuri de machiaj din tara, oferind gratuit 25% din locurile disponibile femeilor care au avut de suferit de pe urma abuzurilor si violentei domestice.

„Succesul scolii noastre de machiaj il datoram comunitatii feminine, care a ales sa urmeze cursurile de machiaj. Ne dorim sa o rasplatim implicandu-ne in rezolvarea unor probleme cu care o parte dintre ele se confrunta, oferind 25% din locurile disponibile unor femei ce au la randul lor nevoie de sprijin. Prin participarea la workshop acestea nu doar vor invata sa se machieze, ci vor face primii pasi catre independenta lor, pentru ca acest workshop, asa cum spuneam, reprezinta primii pasi intr-o meserie. Mai mult decat atat, BeautyOne ne ofera cate un kit de produse cosmetice cu care acestea vor putea sa machieze pentru a-si castiga existenta”, a adaugat fondatorul Alina Brailescu. Afla mai multe detalii despre evenimentele ABAcademy Make-up pe www.abacademy.ro sau la 0726. 969.172.

Text: Oana Baltoc