Ana Munteanu sarbatoreste implinirea a 17 ani, chiar la premiera „MAMMA MIA!”

Interpreta lui Sophie in musicalul „Mamma Mia!”, cantareata Ana Munteanu, traieste astazi doua premiere si va primi cel mai frumos cadou de ziua ei.

Artista HaHaHa Production, care a devenit „Vocea Romaniei” in echipa lui Smiley, aniverseaza implinirea varstei de 17 ani chiar astazi, cand va urca pe scena Salii Palatului, in musicalul „Mamma Mia!”, alaturi de Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temisan, Ecaterina Ladin, Anca Turcasiu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi, Cristina Danu, Flavia Mihasan, Alexandru Sandulescu, Marius Moldovan.

Vorbind despre rolul ei si despre participarea in acest spectacol, Ana spune: „Este un proiect grandios si ma bucur enorm ca fac parte din el! Am sansa sa lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic romanesc si am invatat foarte multe lucruri la repetitii, in fiecare zi”.

Interviu Ana Munteanu: „Accept criticile constructive”

In aceasta seara, 24 mai, spectatorii care vor urmari musicalul „Mamma Mia!” o vor descoperi pe Ana in rolul lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi doreste sa-si cunoasca tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Dar… se confrunta cu trei posibile variante! Asa ca decide sa-i invite pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, pe micuta insula greceasca, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Dupa premiera de azi, „Mamma Mia!” se va juca in continuare la Bucuresti, pe 25, 26, 27 mai, la Sala Palatului, iar pe 1 iunie celebrul musical va avea premiera in tara, la Cluj.

Text: Iulia Mirica