Anca Serea se mentine in forma cu ajutorul tehnicii X-Body EMS

Vara este printre noi! Asta inseamna ca nu ne mai putem ascunde trupurile in spatele mai multor straturi de haine si ca trebuie sa scapam repede-repejor de kilogramele in plus. Usor de zis, dar greu de facut, mai ales cand programul este unul incarcat. Dar daca te pregatesti sa pleci in concediu, avem pentru tine o solutie rapida si eficienta. Fit Express by Sorin Oprea este un studio de fitness care te ajuta sa slabesti cu ajutorul sedintelor de X-Body EMS, o tehnologie rapida, dar sigura. Frumoasa Anca Serea a testat acest tip de antrenament si ne-a dezvaluit mai multe, iar de la antrenori am aflat informatii pretioase.Tonica TV: Am vrea, in primul rand, sa ne spuneti cateva cuvinte despre acest tip de antrenament. Ce presupune el?

Cristian Coroi, antrenor personal X-Body EMS: Avem de-a face cu un studio de fitness care are la baza tehnologia X-Body pe care nu foarte multa lume o cunoaste. Aceasta tehnologie utilizeaza un costum cu paduri pentru fiecare grupa musculara in parte ce exercita un impuls de electrostimulare. Se imbraca vesta, se conecteaza la aparat si se urmeaza un program de 20 de minute, timp in care se exercita acest impuls la nivelul tuturor grupelor.

Tonica TV: Ne ajuta aceste exercitii sa scapam de celulita… ca tot e vara?

Cristina Hanga, antrenor personal X-Body EMS: Da, avem foarte multe cliente care sunt foarte multumite ca scapa si de celulita, slabesc si au o piele tonifiata in acelasi timp. In plus, scapam si de dureri de spate.

Tonica TV: Care sunt grupele de muschi pe care le pun in miscare aceste exercitii?

Se pun in miscare toate grupele musculare mari, si anume pectoralii, dorsalii, zona lombara, deltoizii, coapsele, gambele, … absolut toate.

Tonica TV: Dupa cate sedinte se vad rezultatele?

Rezultatele pot aparea chiar si dupa doua sedinte.

Tonica TV: Ce ar trebui sa mancam inaintea acestui antrenament?

In primul rand, trebuie sa mancam, nu suntem de acord cu dietele, efortul e foarte intens si, daca vii nemancat, nu rezisti.

Tonica TV: Care sunt principalele beneficii?

Unul din marile avantaje este factorul timp. Nu degeaba dureaza 20 de minute; dureaza 20 de minute pentru ca se pune in miscare toata musculatura corpului, exact cum spuneam. In plus, clientul nu trebuie sa vina cu echipament de acasa, ii dam noi tot ceea ce ii trebuie. Poate sa fuga in pauza de masa 20 de minute, sa vina aici si apoi sa plece fresh.

Frumoasa Anca Serea a testat si ea acest program si s-a declarat multumita. Vedeta TV face miscare, doarme atat cat trebuie, urmeaza o dieta sanatoasa si nu fumeaza. Ne-a spus ca este o forma de miscare care i se potriveste si a promis ca o sa urmeze anatrenamentele ca la carte.

Text: Ruxandra Dumitrescu