Aurelian Temisan revine in forta, la 3 luni de la operatie, cu un flashmob

Aurelian Temisan a intrat intr-o sala de dans, la numai trei luni de cand a fost operat de urgenta de dubla hernie inghinala. Juratul de la „Te cunosc de undeva” a luat lectii de dans, pentru un flashmob pe care il va filma duminica, 15 octombrie.

Artistul s-a pregatit intens pentru a lansa un proiect nou pe piata muzicala. Dupa lansarea piesei „Of, ce doare”, care are un videoclip retro, artistul va filma duminica un flashmob (o adunare intr-un loc public, participantii efectuand o anumita actiune inedita), la care sunt invitati toti cei care doresc sa participe sau sa asiste.Flasmob pe melodia compusa de Mihai Alexandru

Flasmob-ul va fi filmat pe noua sa melodie, compusa de Mihai Alexandru, care a orchestrat-o si a scris si versurile. „Ideea a plecat de la mine. I-am propus lui Temi sa facem o piesa asa cum ne place noua, sa fie romaneasca, cinstita, cu instrumente adevarate, vioara, clarinet, tambal, acordeon, fara sa ne luam dupa vreun alt tipar impus de radiourile comerciale si trendurile existente. Am facut-o pe sufletul nostru”, a declarat Mihai Alexandru.

Chiar daca Aurelian Temisan inca nu si-a revenit complet dupa interventia chirurgicala suferita in vara, neavand voie sa faca efort mare, sa ridice greutati, sa joace fotbal sau sa-si ia fetita in brate, juratul de la „Te cunosc de undeva” a luat lectii de zumba pentru flashmob-ul de duminica, fara a avea pretentii sa faca performanta in dans.

Duminica, toata lumea danseaza

Intalnirea de duminica va avea loc la ora 12.00, pe platoul din Parcul „Lumea Copiilor”, (intrarea prin spatele Palatului Copiilor, pe punctul “H”, unde aterizeaza elicopterul), urmand ca incepand cu ora 13.00 sa intre in transmisie LIVE pe Facebook, cu dansul realizat de antrenorul Andrei Osanu.

„Ii invit la flashmob pe toti cei care doresc sa participe duminica, 15 octombrie, de la ora 12.00”, le-a transmis artistul tuturor celor care vor sa se distreze in weekend.

Pentru cei care doresc sa vina duminica cu „lectia invatata” si sa se alature flashmob-ului din Parcul „Lumea Copiilor”, iata linkul YouTube cu dansul pregatit de Temisan.

Exista si un QR cod, pe care il poti scana cu telefonul pentru a fi trimis pe pagina de Facebook unde este creat evenimentul de duminica.

Text: Oana Baltoc