Bere Gratis intr-o „Noapte calda”

Nimic nu este mai racoritor intr-o noapte calda decat o bere gratis… si, mai ales, rece. Desigur… este doar un joc de cuvinte, pentru ca, in realitate, echipa Tonica TV a fost prezenta la concertul trupei Bere Gratis, concert care a luat numele celui mai nou single al baietilor, si anume „Noapte calda”. Sala cinematografului Patria a rasunat pe muzica lui Mita de la Bere Gratis si a colegilor sai de trupa. Refrenele vechi, dar si mai noi le-au incantat pe doamnele si domnisoarele prezente in seara de 8 Martie la concertul trupei. Va spunem cu mana pe inima ca atmosfera a fost mai mult decat placuta si nimeni nu a stat jos. Motto-ul serii a fost: „E distractie… ce misto…”.Tonica TV: Cum v-ati simtit in seara aceasta pe scena?

Bere Gratis: Noi ne-am simtit bine pentru ca publicul s-a simtit bine, iar atunci cand publicul se simte bine, automat ca si tu, ca artist, esti foarte fericit. Ca de obicei, am avut emotii, dar le-am depasit cu bine.

Tonica TV: Ce cadouri ati facut astazi (8 Martie) femeilor din viata voastra?

Bere Gratis: Acest concert, acest playlist pe care l-am cantat in seara aceasta este un cadou pentru ca, atunci cand exista iubire, familie si iubita, ai o liniste interioara care te face sa exprimi niste sentimente foarte naturale si foarte corecte. Si asta am facut in seara aceasta.

Tonica TV: De ce ati ales „Noapte calda” ca titlu pentru concertul vostru?

Bere Gratis: De 8 Martie, se nimereste foarte bine… o noapte calda. Este o chestie intima si intr-o relatie cu o femeie trebuie sa existe intimitate, senzualitate, sensibilitate si iubire.

Tonica TV: Cum s-a nascut colaborarea cu Sore?

Bere Gratis: Am facut acest cantec si am considerat ca refrenul trebuie cantat de o fata, iar acea fata a fost Sore. Aveam nevoie de o voce feminina, o voce catifelata pentru tadi-tata-ul ala, am zis ca va da mai bine o voce feminina.

Tonica TV: De-a lungul anilor, formula Bere Gratis s-a mai schimbat. Cum va simtiti in formula din prezent?

Bere Gratis: Nu s-a vazut pe scena? Asta este raspunsul. Atunci cand oamenii lucreaza si fac lucrurile cu pasiune si cu profesionalism, normal ca iese foarte bine.

Tonica TV: Ati putea trai fara muzica?

Bere Gratis: Nu cred ca traieste cineva pe planeta asta fara muzica, noi cu atat mai putin, pentru ca orice om de pe planeta asculta muzica in fiecare zi.

Tonica TV: Aveti vreo piesa de suflet?

Bere Gratis: Stii ce se intampla, atunci cand ai mai multi copii, intotdeauna il iubesti mai mult pe cel mai mic, asa ca piesa „Noapte calda”, care este cea mai mica, este preferata noastra acum, dupa care o sa vina urmatoarea.

Tonica TV: Ce surprize ne mai pregatiti? Poate un nou album?

Bere Gratis: Un nou single si, daca va fi vorba si de album, da, de ce nu, ne-am dori si un nou album.

Text: Ruxandra Dumitrescu