Catena sustine Happy Run − Race for the Cure

res-Happy Run RaceCatena sustine cea de-a doua editie a Happy Run − Race for the Cure Romania, eveniment de renume mondial organizat de Fundatia Renasterea, a carei ambasadoare este Andreea Esca. Startul se va da pe 4 iunie in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. Happy Run − Race for the Cure este cel mai mare si de succes eveniment de strangere de fonduri pentru sustinerea sanatatii femeii si invingerea cancerului de san. Anul trecut, Catena fost desemnata castigatoare la categoria „Companii”.Traseul Happy Run − Race for the Cure

Traseul Happy Run − Race for the Cure va incepe din Parcul Herastrau, va trece prin Bulevardul Maresal Prezan, Soseaua Kiseleff, Piata Victoriei si va avea punctul de finish in Bulevardul Aviatorilor. Cursa este structurata pe 3 categorii, iar echipele care intra in competitie reprezinta scoli, ambasade si companii, castigatorii fiind desemnati pe criteriul „echipa cea mai galagioasa” sau „echipa cel mai amuzant costumata”. Fondurile stranse in urma acestui eveniment vor fi folosite pentru sustinerea Fundatiei Renasterea, pentru achizitionarea perucilor din par natural si consilierea psihologica a pacientelor, dar si pentru continuarea campaniilor de informare asupra importantei preventiei si depistarii precoce a cancerului de san.

Catena este sponsor Happy Run − Race for the Cure Romania 2016, iar Senso Tv si Tonica sunt parteneri media ai evenimentului.

Text: Madalina Manole