Ce secrete ascunde locuinta ta?

1avy16cxCercetatorii britanici au realizat un studiu pe parcursul caruia au aflat care este numarul certurilor si numarul partidelor de sex intr-un cuplu, pe o perioada de 8 ani. Studiul a fost realizat de o companie de asigurari, in urma datelor stranse de la 3.000 de cupluri din Marea Britanie.

Rezultatul studiului a fost dezamagitor, deoarece s-a sesizat faptul ca un cuplu se cearta, in medie, de 2.000 de ori si tranteste usile de 233 de ori. Desi pare greu de crezut, cifrele arata realitatea: exista mai multe certuri decat iubire intr-un cuplu.

Pentru a mentine dragostea vie, cuplurile se uita la filme romantice in medie de 14.016 de ori pe parcursul a opta ani si se saruta de aproximativ 4.880 de ori.

Pe parcursul a opt ani, locuinta “asista” la nasterea unui copil, la schimbarea a doua masini, la redecorarea camerelor de 14 ori, la schimbarea covoarelor de 10 ori, la schimbarea perdelelor de 14 ori si la schimbarea mobilierului de 17 ori.

“Casele noastre reprezinta punctul focal al vietii si fiecare casa are propria poveste, fie ea buna sau rea”, a declarat seful companiei de asigurari Nikki.

“Casa este locul unde iti cresti copiii, unde au loc majoritatea cererilor in casatorie, dar si certurile si usile trantite. Dupa trecerea anilor, casa ta cu siguranta va avea multe de povestit”, a mai adaugat seful companiei.

Text: Andreea Popescu