Cele mai bune aplicații pentru video dating

Video dating-ul poate părea ceva ieșit din comun, dar în ziua de azi a devenit foarte popular și cool, fiind o modalitate legitimă de a întâlni online pe cineva. În momente din acestea în care lumea se află în distanțare socială, să contactezi pe cineva online care să fie o companie plăcută, nu pare să fie o idee rea.

Există o mulțime de aplicații pentru astfel de întâlniri virtuale. Siguranța și viața privată sunt foarte importante, așa că poți alege una din cele opt cele mai bune aplicații de video dating care oferă apeluri video și telefonice doar în cadrul aplicației, fără a fi nevoie de introducerea de date personale ca numărul de telefon sau conturile de social media.Bumble

Poți vedea pictogramele de apel telefonic sau video în colțul din dreapta sus, din chat-ul cu persoana respectivă. Deoarece femeile trebuie să trimită primele mesaj pe Bumble, ele pot suna direct ca un prim pas în a se cunoaște cu persoana din chat. Pentru bărbați, este diferit deoarece opțiunile de apel sunt disponibile doar la prima utilizare.

Bumble este gratuit, dar poți plăti 20,99 de lire sterline pe lună pentru Bumble Boost, care îți oferă servicii suplimentare.

Badoo

La fel ca la Bumble, și Badoo are aceeași funcție de apel video și telefonic în partea de sus, din conversația cu cineva. Totusi, aici este puțin diferit deoarece trebuie să fi schimbat cel puțin un mesaj între voi înainte de a putea apela, astfel încât să nu existe apeluri din senin.

Poți utiliza aplicaţia gratuit sau poți cumpăra Badoo Premium începând de la 2,29 de lire pe săptămână, care îți oferă o mulțime de alte funcții.

The League

Cu The League poți crea un video de prezentare de 10 secunde pentru profilul tău și poți, dacă vrei, să faci accesibile și datele tale personale. Dacă ești într-o discuție video cu cineva, ceilalți utilizatori ai aplicației vor putea vedea că ești disponibilă pentru a fi contactată video, prin badge-ul oferit de aplicație la status-ul tău. De asemenea, aplicația League Live, oferă o sesiune de întâlnire de viteză în direct, de două ori pe săptămână.

Poți utiliza The League gratuit ca „oaspete”, unde primești trei „matches” pe zi sau poți plăti ca membru complet cu 67 de lire pe lună.

The Intro

Aplicaţia asta programează întânirile pentru tine, deci nu este necesară nicio organizare dinainte. Tu și persoana cu care ai intrat automat în discuție aveți posibilitatea să vă împărtășiți unul altuia disponibilitatea pentru următoarea săptămână, iar aplicația vă va programa date-ul virtual. În ziua întâlnirii, aplicația va verifica dacă mai ești sau nu disponibilă pentru întâlnirea virtuală.  

Avantajele The Intro sunt faptul că date-ul video nu are o anumită durată, poți vorbi nelimitat, iar totul este gratuit de utilizat.

Fliqpic

Poți adăuga videoclipuri și fotografii cu tine pe profilul tău și poți conversa în timp real atunci când ai „match” cu cineva. Pe lângă faptul că nu trebuie introdus numărul de telefon, nici nu trebuie să îți afișezi vârsta reală, ci doar poți selecta o categorie de vârstă din care faci parte. Aplicația este complet gratuită.

JustSayHi

Și această aplicație îți oferă posibilitatea de a adăuga videoclipuri la profil. Dacă nu vrei neapărat un video live, vă puteți trimite reciproc videoclipuri în chatul și chiar și înregistrări audio, care pot da mai multă viață conversației, decât cu textul standard.

Poți folosi gratuit aplicația din postura de membru normal, dar pentru funcția Premium cu mai multe funcții (spre exemplu, să vezi cine te place sau să ai mai multă vizibilitate prin profilul tău), trebuie să plătești 26 de lire sterline timp de trei luni.

Meet4u

Meet4u îți permite să trimiți mesaje video în conversație, ceea ce înseamnă că îți poți face mai multe impresii despre personalitatea cuiva decât ai face-o printr-un simplu text. Aplicația vine cu o noutate față de celelalte, pentru că îți oferă funcția de a juca jocuri cu persoanele cu care ai match. Ea este gratuită, însă pentru câteva funcţii extra poți plăti pentru abonament premium 11 lire pe lună.

Mico

Mico îți permite să-ți faci atât un potențial iubit, cât și prieteni noi. Ai funcția de chat vocal și video, și mai mult de atât, poți crea un video de grup, în care să inviți diferiți prieteni sau persoanele cu care te-ai „potrivit”. Poți, de asemenea, să folosești funcția de a le permite străinilor să intre în apelul de grup, dar nu sunt permise mai mult de opt persoane la astfel de apeluri.

În plus, dacă preferi doar să trimiți mesaje, și intri în contact cu cineva din altă țară, iar limba engleză nu este chiar punctul vostru forte, Mico traduce mesajele în orice limbă. Aplicaţia îți oferă o perioadă  de șapte zile gratis, abonamentul lunar costând șapte lire sterline pe lună.

Text: Bettina Cristea

Photo: Freepik