Crema tartinabilă – alegerea sănătoasă pentru desert

Știm, vrei să-ți crești copilul oferindu-i ce este mai bun din punct de vedere nutrițional. Și cum în ultimii ani – poate justificat, pentru cazurile în care consumul este exagerat –  zahărul a devenit inamicul public numarul 1, faci tot ce poți ca să-l ții cât mai departe de el.

Nu zice nimeni că e ceva greșit. Doar că una este să limitezi consumul acestuia și alta e să îl elimini total. Gândește-te că nu vei putea avea acest control la nesfârșit și că vine o vârstă la care cel mic va scăpa de sub „tirania” părintească. Și oricât te-ai fi străduit să îl ții departe de dulcile tentații, va avea – în sfârșit – acces la ele.Crema tartinabilă delicioasă și sănătoasă

Mai important decât să îl ferești de deserturi este să îl înveți să facă alegeri bune, alegeri corecte, alegeri sănătoase. Deserturi care, gustoase fiind, sunt totodată și o necesară sursă de energie, de vitamine și minerale. Tuturor acestor condiții le corespund cremele tartinabile LINO LADA. Cu lapte integral, cu alune fine, bogată în calciu, atât de necesar oaselor și dinților copilului tău, LINO LADA Lapte este un desert ideal pentru micii campioni, pentru cei care fac sport, pentru cei care își consumă energia și au nevoie de o refacere a rezervei.

Un alt sortiment, LINO LADA cu alune de pădure, vine cu atuurile sale: un raport perfect între alune atent alese și cacao, un produs bogat în vitamine și minerale care merge de minune alături de un pahar de lapte, fiind alegerea ideală pentru un mic dejun delicios și hrănitor. Alunele sunt o sursă naturală de vitamina E, iar laptele este o sursă de calciu, ambele transformând Lino Lada într-o sărbătoare echilibrată din punct de vedere nutrițional.

LINO LADA Duo își prezintă și el atuurile pentru a te convinge că un desert poate fi mai mult decât ce pare a fi: este produs din ingrediente naturale, cu alune atent selecționate și prăjite fin, care sunt o sursă excelentă de minerale și vitamine. Cacao – bogată în antioxidanți și laptele – bogat în calciu, fac și în acest caz o pereche perfectă pentru copilul tău dornic de noi aventuri în fiecare zi.

Ceva surprinzător: LINO LADA Cocos. Sub capac, acesta ascunde o aventură exotică cu gust de nucă de cocos! Laptele, alunele de pădure de cea mai bună calitate și făina de nucă de cocos realizează o combinație irezistibilă, fără gluten, care va încânta atât copiii cât și adulții. Iar călătoria spre partea dulce a lumii poate începe chiar de la prima lingură de cremă tartinabilă savurată direct din borcan!.

Ultimul, dar nu cel din urmă, „diamantul colecției”, produsul premium pentru ocaziile speciale: LINO LADA Gold. Cu alune de pădure mărunțite și coapte, într-un echilibru perfect cu conținutul de cacao, într-o prăjitură festivă sau pur și simplu într-o clătită banală sau pe înghețată, această cremă tartinabilă este (chiar este!) memorabilă! Asociaz-o cu momentele importante din familia voastră, care trebuie marcate, sau ofer-o cuiva care trăiește un astfel de moment.

Bettina Cristea

foto: PR, shutterstock