Cum sa-ti organizezi nunta intr-o singura zi

Au batut clopote de nunta! Unde? La Targul de Nunti Ghidul Miresei 2015, care a avut loc in perioada 19-22 februarie la Romexpo. Chiar daca suntem in Postul Pastelui, asta nu ii impiedica pe viitorii miri sa inceapa cautarile pentru a-si putea organiza nunta in cele mai mici detalii. Echipa Tonica TV a stat de vorba cu Roxana Radu, PR & MEDIA, si a aflat, special pentru voi, care sunt trendurile in materie de nunti pentru anul 2015 si ce nu trebuie sa ratati daca va casatoriti anul acesta.Tonica TV: Care ar fi reteta unei nunti de succes?

Roxana Radu: In primul rand, mirii ar trebui sa vina la un targ de nunti pentru ca este singurul loc unde isi pot organiza nunta intr-o singura zi, si la propriu, si la figurat. Economisesc foarte multi bani si timp si gasesc toate ofertele la un loc. Nu exista oferta pe care noi sa nu o fi adus la Targul Ghidul Miresei.

Tonica TV: Care sunt surprizele pe care le-ati pregatit anul acesta?

Anul acesta, Ghidul Miresei a implinit 10 ani si la toate cele trei editii din acest an vom avea foarte multe surprize si evenimente speciale. Pentru prima editie, cea de iarna, avem un targ de patru zile, iar in prima zi (joi) am avut o promotie speciala cu 50% reducere la biletul de intrare, vouchere pentru toti vizitatorii, premii la tombola Ghidul Miresei etc.

Tonica TV: Care sunt elementele care nu ar trebui sa-i lipseasca niciunei nunti?

Bunul gust, sa fie personalizata pe placul mirilor, nu pe ceea ce spun ceilalti, sa se simta bine si sa fie o zi fericita, pentru ca nunta nu ar trebui sa fie o povara.

Tonica TV: Ce au putut gasi viitorii miri la Ghidul Miresei?

Orice, de la rochia de mireasa la costumul de ginere, invitatii, marturii, torturi, bijuterii, servicii conexe, cafea cu arome speciale etc.

Tonica TV: Cum am putea defini o nunta extravaganta?

O nunta extravaganta inseamna o nunta in care bugetul nu este limitat, cu bun simt, cu foarte multi invitati. Cu cat bugetul este mai mare, cu atat se pot face lucruri spectaculoase, se pot folosi piese lucrate manual care dau o alta nota unei nunti si se poate alege orice tip de locatie. Una este sa-ti organizezi nunta intr-un castel si alta intr-un restaurant.

Tonica TV: Cu cat timp inainte ar trebui sa incepem cautarile ?

Un an de zile, cel putin. Locatiile se gasesc foarte greu, rochiile trebuie programate cu sase luni inainte, mai ales daca sunt modificari, costumul de mire poate suporta, de asemenea, modificari.

Tonica TV: Exista anumite trenduri in 2015 pe care ar trebui sa le urmareasca viitorii miri?

Da, ne ducem intr-o zona high-tech. Se foloseste body scannerul pentru a crea o replica a rochiei de mireasa si, practic, te scuteste de multe probe, nuntile sunt filmate cu drone de interior si de exterior. Este o nebunie de tehnologie care poate fi aplicata pentru organizarea nuntii.

Tonica TV: Care sunt cele mai cautate locatii?

Am observat o tendinta de a merge inspre natura, inspre localurile si restaurantele care se afla in natura, fie langa un parc, langa un lac, undeva unde exista o deschidere spre verde, spre aer curat, spre armonia naturii, cat mai departe de centrul orasului.

Tonica TV: Care sunt trendurile in materie de rochii de mireasa?

Multa culoare, decolteuri generoase, umeri dezgoliti, volum, multe accesorii.

Text: Ruxandra Dumitrescu