Dressing de vedetă. Ţie care ţi se potriveşte?

Ştim cât de mult îţi plac hainele şi ştim cât de tare îţi doreşti un dressing pe măsură. Până îţi vei îndeplini acest vis, am făcut o listă cu cele mai interesante şi mai mari încăperi cu haine ale vedetelor, poate te inspiră în decorarea noii locuinţe.Ele sunt celebrităţile cu cele mai interesante dressing-uri!

Kim Kardashian are o cameră cât un living, plină cu haine. Pe pereţii mansardei, unde vedeta îşi depozitează ţinutele, ea are montat oglinzi şi bare cu haine. În fotografie nu apar încălţămintea şi nici colecţia cu genţi a lui Kim, de unde putem deduce că mai există un alt spaţiu pentru depozitarea acestora.

Khloe Kardashian are un dressing 3 în 1. Are un spaţiu pentru haine, genţi şi încălţăminte, o parte a dressing-ului este dedicată tuturor perucilor sale, iar în centrul încăperii se găsesc articolele pentru efectuarea exerciţiilor fizice.

Mariah Carey are un dressing cât un apartament. Vedeta şi sortat încălţămintea şi genţile după aceeaşi culoare, dedicând, astfel, câte o încăpere întreagă fiecărei culori în parte.

Dressing-ul lui Paris Hilton seamănă cu un magazin Victoria’s Secret, cu oglinzi de jur împrejur, predomină culorile închise şi magenta, iar din tavan atârnă un candelabru mare.    

Catherine Zeta Jones este pasionată de încălţămintea cu toc foarte înalt şi ne arată acest lucru, după felul în şi-a aranjat pantofii pe rafturi.

 

La J.Lo în mansardă te simţi ca într-un magazin de lux. Deşi are item-uri multe, spaţiul dedicat ţinutelor sale pare foarte aerisit.

Text: Bettina Cristea

Photo: TheSun