Fapte bune alaturi de Deichmann in luna decembrie

Fapte bune alaturi de DeichmannDecembrie este cu siguranta luna in care daruim cel mai mult si facem fapte bune. In acest context, Deichmann Romania, alaturi de cei de la Artmark s-au implicat intr-o frumoasa campanie pentru a face fericiti cativa copilasi mai putin norocosi.Muzica si ornamente

Cei invitati de data aceasta au fost reprezentantii de presa, care au confectionat manual ornamente pentru brazii oferiti mai apoi, caselor de copii. Un gest absolut minunat mai ales ca a fost o atmosfera de Craciun in care toata lumea era concentrata sa iasa globul sau turta dulce cat mai bine. Muzica a fost asigurata de un cor de copii, care mi-au creat impresia in momentul in care am pasit in incapere, ca imi canta un cor de ingeri. Colinde, atat in limba romana, cat si engleza sau spaniola, au insotit jurnalistele prezente pe toata durata evenimentului, facilitandu-le joaca cu globurile.

Zambete si fapte bune

Evenimentul a fost prezentat de actorul Vasile Calofir care a contribuit la buna dispozitie prin stilul caracteristic, glumind cu domnisoarele si oferindu-le cadouri din partea organizatorilor. Nu a lipsit nici partea culinara care a fost foarte apreciata de toata lumea, mai ales prajiturile care erau decorate in spiritul sarbatorilor. O atmosfera ca in atelierul lui Mos Craciun unde toata lumea era cu zambetul pe buze. Am si dansat si am avut norocul de a da peste un partener foarte bun, care stia cum se danseaza valsul cu adevarat. Mai tarziu am aflat ca era actor, asadar tot in domeniul artisic. Noi am deschis concursul de dans, apoi au urmat si alte colege care s-au bucurat de ritmuri mai alerte. Toate am fost recompensate cu mici cadouri de la Deichmann, iar la final drept recompensa pentru munca noastra, Santa D cum l-am numit eu, ne-a adus si noua cate o pereche de papuci pufosi. Asta ca sa subliniez ca orice efort, cat de mic e, mai devreme sau mai tarziu este rasplatit, insa nu neaparat din punct de vedere material. Este luna decembrie, luna in care, daca daruiesti, simti cu adevarat ca vin sarbatorile. Incercati si voi!

Text: Andreea Maria Varlan