Flebostax si Magnesium Donna: frumusete si sanatate la puterea a doua

Flebostax_resultCanoanele frumusetii feminine au fost adesea nemiloase de-a lungul istoriei. Presiunea de a atinge un ideal (nerealist) de frumusete exista si astazi, definitia perfectiunii fiind insa in prezent mult mai complexa. O femeie frumoasa, desavarsita, este cea care isi pune sanatatea pe primul loc si care constientizeaza importanta proprii fericiri – fiindca doar astfel le poate darui fericire si celor din jur.

Nu este deloc usor sa atingi echilibrul in haosul ce caracterizeaza viata actuala. Femeia contemporana se imparte intre cariera si familie, avand nevoie ca de aer, insa si de timp, pentru ea insasi. Asadar, este lesne de inteles ca, fara ajutor, nu ar reusi sa faca fata cu brio tuturor provocarilor.

Din dorinta de a le intinde o mana de ajutor urmaselor Evei, astfel incat sa poata depasi senine obstacolele inerente cotidianului, au fost gandite Flebostax si Magnesium Donna, doua suplimente alimentare pe baza de extracte din plante, concepute pentru a preintampina sau remedia, dupa caz, probleme comune si suparatoare cu care se confrunta reprezentantele sexului frumos.

Flebostax este un supliment alimentar pe baza de proteine vegetale, ale carui ingrediente includ extract de castan, extract uscat din seminte si frunze de struguri si extract uscat de macese, recomandat pentru prevenirea si tratarea varicelor, dar si pentru a combate hemoroizii. Aceste beneficii sunt obtinute datorita actiunilor antiinflamatoare si antioxidanta si a efectului tonic venos puternic. Flebostax contribuie la imbunatatirea microcirculatiei, cu reducerea senzatiei de picioare grele. Suplimentul se administreaza dimineata si seara, cate o tableta, cu un pahar de apa, inainte de mesele principale.

Magnesium Donna, in schimb, ajuta la diminuarea simptomelor sindromului premenstrual – iritabilitate, oboseala, balonare, dureri ale sanilor, dureri de cap s.a. – pana la eliminarea lor completa, multumita substantei sale active, mielareaua (Vitex agnus-castus). Acest supliment alimentar ofera insa si alte beneficii: previne si durerile menstruale, regleaza echilibrul electrolitic al organismului si ajuta la functionarea optima a musculaturii. Pentru a va bucura de toate aceste efecte pozitive, incepeti sa luati Magnesium Donna cu o saptamana inainte de data debutului menstruatiei.

Exclusiv in farmaciile Catena.

Text: Dana Saporan