Fusta plisată, fashion și pe vreme receFustele plisate au fost o bază importantă în garderobă de peste un secol. În anii 1920, pliurile erau cusute „strategic” în fuste pentru a oferi femeilor spațiu suplimentar pentru mobilitate. Un secol mai târziu, în 2020, sunt îmbrățișate cutele pentru factorul lor clasic cool. Poți fi sigur că opțiunile de astăzi depășesc versiunile de acum un secol, deși acestea au o renaștere super fresh.

Variantele de toamnă cu privire la motivul pliurilor variază – de la pliuri asimetrice până la tivuri pliate și detalii moderne. Și, deși o fustă mini poate fi alegerea preferată pentru activități când e cald, credem că o fustă plisată în stil midi va merge mai bine în anotimpurile mai reci.

Descoperă cele mai cool modele pe care să le porți până la primăvară:Buline ca în anii ‘80

Poartă această fustă cu buline alb-negru cu un pulover cu dungi pentru un combo care funcționează perfect împreună. Pentru cei care preferă un aspect mai simplu, alege o cămașă albă și perechea preferată de mocasini.

Fustă plisată cu dungi

Asortează această fustă cu dungi cu un top un, alături de un blazer chic pentru zile mai friguroase.

Lână și pliuri

Făcută după kiltele de epocă, această fustă cu carouri scoțiene se va potrivi perfect cu puloverele tale tricotate și confortabile.

Fustă din șifon plisat

Această fustă midi plisată este potrivită pentru zilele mai călduroase de toamnă.

Anii ’70

Această fustă inspirată din anii ’70 poate trece cu ușurință de la ținuta de zi la cea de seară. Pentru zi: o maletă, un blazer oversized și snikerși. Seara: un body cu mânecă lungă și o botine cu toc.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: marieclaire.com