Lia Aram a lansat Colectia vara-primavara 2015

Lia Aram a  lansat Colectia vara-primavara 2015 Saptamana trecuta a avut loc lansarea colectiei vara-primavara a Anemonei Stanchi, cea care a creat brandul vestimentar dedicat exclusiv sexului feminin, Lia Aram.

 Prezentare fashion si modele romanesti

Intr-o atmosfera creata special pentru defilare ca in marile prezentari de moda, modelele colectiei si-au facut aparitia rand pe rand. Inca o data mi s-a confirmat ca in Romania sunt vreo zece modele, le numeri pe degete pe cele care arata si se comporta asa ca la carte. Nu fac parte din industria modei, dar eu, ca spectator nu admit modele cu celulita, cu picioare netonifiate, fara sani si nici sa li se vada oasele sa arate lumii cat de nemancate sunt. Moda ar trebui sa creeze ceva frumos, si intreb din nou, de ce in Romania nu este o scoala specializata pentru modele? Pentru ca este nevoie. Avem atatia designeri talentati care nu au pe cine sa-si expuna modelele. Oricine se crede model in Romania. Ori nu e asa. Una e sa stii sa mergi, sa defilezi, si alta e sa prezinti lenjerie intima intr-un club ieftin. Dintre toate modelele prezente la lansarea Liei, cateva mi s-au parut profesioniste, ceea ce inseamna ca exista speranta.

 

Nuante feminine si multa senzualitate

Revenind la eveniment, Lia s-a axat pe nuante de nude si negru in care a prezentat atat rochii, salopete, cat si piese fine de lenjerie. Prin colectia primavara/vara 2015 designerul propune spre atentie propria viziune artistica asupra relatiei realitate emotională-amprenta vestimentara. Aceasta se adreseaza femeilor emotive, dar tototdata puternice, prin materialele si croiul vestimentar folosit.

 

Cocktailuri si specialisti in moda

Invitatii au fost intampinati cu cocktailuri de la Bacardi, potrivite atmosferei create pentru prezentarea colectiei. Specialisti in moda sau amatori au fost prezenti in unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Bucuresti pentru a fi alaturi de Anemona Stanchi. A fost un eveniment destul de reusit, la care mi-ar fi placut sa vad altfel de modele si poate niste scaune in plus pentru invitati. Ce este sigur insa, e ca mi-as alege cel putin jumatate din piesele vestimentare ale noii colectii semnata Lia Aram.

 

Text: Andreea Maria Varlan