Making of coperta Tonica: Alina Puscas

Ne-am dat intalnire pentru sedinta foto in jurul orei douasprezece la Hotel Class, in toiul unei zile caniculare. Nu era pentru prima data cand o vedeam pe Alina Puscas, insa era prima intalnire cu Alina insarcinata. Arata la fel de bine cum o stiam, imbracata intr-o rochie in dungi tub, cu parul ei bogat si stralucitor si cu acelasi zambet frumos pe care il vedeti mereu pe micile ecrane.

Pregatirile pentru sedinta foto, machiajul (realizat de Manuela Gisca) si coafura (realizata de GETT’s) au durat aproape trei ore, timp in care, trebuie sa recunosc, am avut ceva emotii, intrebandu-ma daca Alina va rezista sa ducem shootingul pana la capat. Cand si cand, o intrebam cum se simte, daca totul este in regula. Mi-a spus sa nu-mi fac probleme, ca se simte la fel de bine ca si inainte sa fie insarcinata, doar ca, in ultimul timp, de cand sarcina a avansat, o incearca o stare de somnolenta. Pe cat de calma era Alina, pe atat de agitat era cel mic, pe care fie reusisem sa il plictisim cu pregatirile, fie se entuziasmase si voia sa ia parte la toata actiunea, asa ca se misca mai tot timpul.

Dupa ce machiajul si parul au fost gata, Alina a imbracat prima tinuta, o vesta neagra, lunga, asimetrica din voal, de la Silvia Serban, si un body Murmur. Apoi, rochia alba spectaculoasa de la Marie Ollie, cu care ati putut-o vedea si pe coperta, dupa care din nou o tinuta Silvia Serban. Alina Puscas a fost model si nu si-a pierdut deloc din abilitatile de a poza, asa ca sedinta foto a decurs foarte usor.Alina Puscas – despre maternitate si implinire

tonica-alina-puscas-2Printre fotografii si pregatiri, am reusit sa stau si putin de vorba cu Alina. Am intrebat-o cum s-a schimbat viata ei de cand este insarcinata si mi-a spus ca face cam aceleasi lucruri, doar ca mai bine dozate. „Nu mai pot sa mananc cum obisnuiam, pentru ca nici nu prea mai am loc, sport fac mult mai putin, dar toate vor reveni dupa ce voi naste.”

Sarcina Alinei nu a fost una programata, desi si-a dorit cumva dintotdeauna sa devina mama in jurul varstei de 30 de ani, pentru ca, spune ea, nu voia sa fie o mama in varsta. Spune ca nu se imagineaza ca fiind o mama autoritara, dar nici una foarte permisiva, ci va alege calea de mijloc, caci intotdeauna aceasta e cea mai buna. Cat despre nastere… „Mi-e putin teama de nastere, trebuie sa recunosc, dar avand in vedere ca sunt inconjurata de doctori, eu zic ca nu o sa fie nicio problema si nici nu pun raul in fata.”

Faptul ca va deveni mama nu o sa schimbe foarte multe lucruri in cariera Alinei, pentru ca aceasta planuieste sa se intoarca pe micile ecrane la doua saptamani dupa nastere: „Nu-mi doresc sa stau numai intre patru pereti, nu-mi doresc sa stau numai cu copilul in casa, mi s-a spus sa nu fac prostia asta, pentru ca s-ar putea sa intru in depresie postnatala”.

 

Multumim Hotel Class pentru gazduire!

Vestimentatie: Marie Ollie, Silvia Serban, Murmur

Coafura: GETT’s Saloon

Machiaj: Manuela Gisca

Foto: Sebastian Oros, Radu Spiridon

Text: Bianca Badescu