Pamela Anderson, îndrăgostită din nou

Frumoasa actriţă, Pamela Anderson, şi-a făcut un nou iubit, la doar câteva luni după ce a divorţat de Jon Peters. Fostul model Playboy are acum o relaţie cu bodyguard-ul ei.

Pamela Anderson, în vârstă de 53 de ani, are o relaţie cu Dan Hayhurst de câteva luni. Vedeta celebră din serialul Baywatch a divorţat de fostul soţ în luna februarie, după doar 12 zile de mariaj (vezi AICI mai multe), iar toată perioada de izolare şi-a petrecut-o cu noul său iubit.

Ea este foarte fericită”, a declarat o sursă citată de Fox News. „Și au fost împreună pe toată durata pandemiei. Ea este super fericită și el o ajută să își aranjeze casa pe care actrița o are pe Vancouver Island”.Despre Pamela Anderson

Pamela Denise Anderson este actriță, sex simbol, manechin, producătoare de televiziune americano-canadiană în vârstă de 53 de ani. Ea este cunoscută pentru rolurile din Home Improvement, și Baywatch, V.I.P. A fost aleasă ca Playmate of the Month (Femeia lunii) pentru revista Playboy din februarie 1990, ea având cele mai multe apariţii în revistă – 14 la număr.

Vedeta a fost măritată de cinci ori, ultimul său soţ fiind producătorul filmului „A star is born”, premiat cu Oscar anul trecut, dar şi al filmelor „Flashdance”, „The Witches of Eastwick”, „Batman” şi „Batman Returns”. Cu acesta a mai avut o relaţie şi în anii ’80 – vezi AICI mai multe detalii!