Produsele care te fac să pari mai odihnită

Ştim că lucrul până târziu în noapte şi stresul nu-ţi dau voie să te odihneşti aşa cum ar trebui, între 7 şi 8 ore pe noapte. Faptul că nu dormi cât trebuie nu doar că denaturează multe funcţii ale organismului, ci te fac să pari şi mai îmbătrânită la faţă.

Pe lângă intervenţiile chirurgicale şi make-up, există şi alte căi din care poţi să-ţi faci tenul să radieze, piele să fie mai odihnită, chiar dacă eşti nedormită. De exemplu, poţi încerca tot felul de dispozitive pentru întinderea ridurilor sau poţi folosi produse care să-ţi tonifice pielea.Vezi ce produse te ajută să pari mai odihnită!

Înainte de a începe un astfel de tratament facial, faţă trebuie foarte bine curăţată de bacterii şi impurităţi. Specialiştii ne recomandă să folosim de două pe zi, dimineaţa şi seara o apă micelară care să cureţe în profunzime machiajul. Un ten curat, are o strălucire aparte.

Pentru un look fresh întreaga zi, specialiştii spun că trebuie să folosim serurile antirid cu acid hialuronic sau sodiu ADN. De asemenea, putem folosi seruri speciale care dau luminozitate tenului şi au efect lifting.

Iar pentru ca machiajul să stea fixat şi pentru un rezultat eficient în timp scurt, înainte de a folosi make-up, trebuie aplicată o cremă anti ageing cu funcţie de lifting.

Specialiştii mai recomandă ca în acest sezon să nu ieşim din casă fără o cremă cu protecţie SPF dată împrealabil.

Pentru ochi odihniţi!

După ce ai terminat cu tenul, e timpul să dai strălucire şi ochilor. Foloseşte o cremă pentru conturul ochilor, care să te scape de cearcăne, pungile de sub ochi şi ridurile denumite talpa gâştii”. Cu cât ochiul pare mai mare şi mai luminat, cu atât pari mai odhnită.

În plus, pentru mărirea ochilor, îţi recomandăm un make-up de tip smokey eyes, cu conturul negru. Dar dacă ai ochii deschişi la culoare, scoate-i în evidenţă folosind aceeaşi culoare a ochilor şi la fardul de pe pleoape. Vara se poartă culorile, profită!

Încheie întregul “proces de întinerire” cu ajutorul unui fond de ten fluid pentru un aspect natural al pielii. Urmărind toţi paşii zilnic vei părea mai odihnită.

Un somn odinitor nu poate fi înlocuit cu niciun astfel de produs!

Omul are nevoie de somn pentru protecţia şi funcţionarea normală a creierului şi a întregului organism. Nimic nu se compară cu un somn odihnitor pe timpul nopţii. Aşa că, dacă îţi doreşti să dormi bine, adaugă în rutina de mai sus un supliment natural pe bază de vitamina B6, magneziu, valeriană şi melatonină.

Află câţiva paşi simpli pentru un somn liniştit!

Tipurile de tulburări de somn:
1. Insomnia sau lipsa somnului este definită drept imposibilitatea de a adormi, de odihnă în timpul nopţii, incluzând trezirea involuntară.
2. Hipersomnia se caracterizează prin somnolenţă excesivă care survine aproape în fiecare zi.
3. Parasomnia înglobează o serie de comportamente anormale care apar în timpul somnului şi sunt reprezentate de evenimente nedorite care se manifestă verbal, prin mişcări sau acţiuni care intervin în timpul somnului.

Citeşte mai multe AICI!

Text: Bettina Cristea

Photo: Freepik