Ayan

Semnificația numelui Ayan nu este clar stabilită, dar pare că se leagă de noțiunea timpului. Părinții care aleg acest nume trebuie să cunoască și energia pe care o poartă pentru a înțelege care este lecția lui Ayan și pentru a-l ajuta să fie echilibrat.

Pentru români este un nume modern și rar, dar îți aducem informațiile de care ai nevoie, de la semnificația numelui Ayan în diferite popoare, trăsături forte și cum pot fi corelate pentru o bună evoluție.

Ce semnificație are numele Ayan?

Semnificația numelui Ayan este diferită de la un popor la altul iar acest subiect a fost disputat în mai multe rânduri. Totuși, s-ar părea că are o legătură și cu Biblia fiind folosit în cartea Sfântă cu referire la venirea lui Noe și, apare menționat chiar și în Coran unde face referire la timp, la eră.

Pentru poporul islamic, semnificația numelui Ayan este de „darul lui Dumnezeu” iar pentru arabi, acest termen se referă la o persoană pricepută în studiul și analiza diferitor lucruri. În ebraică înseamnă „pace”.

N-ar fi greșit să spunem că dacă nu avem clară semnificația numelui Ayan acesta nu este ales de părinți pentru simbolistică ci, mai degrabă, pentru că este un nume deosebit, modern și, rar la noi în țară. Chiar și așa, de energie nu se poate dezice.

Cu toate acestea, a fost răspândit în lume și este cunoscut în diferite culturi, dar în cazul românilor, semnificația numelui Ayan nu este dusă mai departe, acesta neintrând în onomastica poporului nostru.

Originea numelui Ayan

Originea și semnificația numelui Ayan a fost discutată din mai multe unghiuri astfel că există mai multe ipoteze. Prima dintre ele spune că are rădăcini hinduse și face referire la Brahma, zeul creației. În Biblie, termenul a fost folosit pentru venirea lui Noe, iar în Coran, semnificația numelui Ayan este de „epocă” sau „eră”. În ebraică înseamnă „pace”. Termenul arăbesc „ayyaan”, înseamnă “persoană cu ochi mari”.

În cazul turcilor, semnificația numelui Ayan este de „clar” sau „evident”. Turca veche însă, spune că termenul „ayan” înseamnă „lună” sau „lunar”. Somalezii oferă acest nume fetelor cu însemnătatea de: „cea norocoasă”.

Trebuie să recunoaștem că originile și semnificația numelui Ayan sunt complexe și, nu au permis stabilirea exactă a semnificației. De observat însă că are conotații cu precădere legate de timp.

Trăsăturile de caracter ale persoanelor care poartă numele Ayan

Faptul că  nu avem clară semnificația numelui Ayan nu reprezintă o problemă, vibrația poate spune multe despre el. Și putem lega câteva din trăsăturile pe care i le aduce vibrația numelui de semnificație.

În prima parte a vieții, Ayan iubește cunoașterea și nu-i scapă nimic, dar arată și primele semne de independență. Semnificația numelui Ayan nu-i permite să piardă timpul, este un copil vesel care nu prea stă locului. Părinții lui Ayan trebuie să se obișnuiască cu asta și să-i arate lumea pentru ca el să se poată dezvolta armonios.

Mai târziu, își poate descoperi talente fiind în continuă mișcare. La maturitate însă, pot apărea mici probleme căci nu-i va fi ușor partenerei să fie într-o continuă activitate. Prin semnificația numelui Ayan și, cu ajutorul vibrației caută mereu să dobândească cunoaștere și să progreseze.

Semnificația numelui Ayan în numerologie

Semnificația numelui Ayan nu-l influențează pe acesta atât de mult căci el înțelege foarte bine noțiunea de timp. În caz contrar, va avea probleme. Vibrația numelui îi aduce caracteristici interesante pe care trebuie să învețe să le gestioneze.

Fiecare literă a alfabetului are asociată energia unei cifre de la 1 la 9. În cazul lui Ayan se calculează astfel:

AYAN= 1+7+1+5 = 14    se adună 1+4 = 5

Ayan trebuie să aibă grijă să nu alunece în extrema dezamăgirilor căci din atâta bucurie de viață și neastâmpăr pot apărea situații negative. Semnificația numelui Ayan nu-l presează în niciun fel chiar dacă îi place idependența, să cunoască totul sau vrea să progreseze, are timp pentru toate, dar uneori se va stresa și agita prea mult.

Odată ce învață să-și calibreze semnificația numelui Ayan cu vibrația, căci aceasta este lecția purtătorului acestui nume, va avea o viață mai bună și stres redus. Altfel, riscă să fie împrăștiat pe orice plan și să înceapă lucruri pe care nu le termină iar acestea nu vor aduce nimic bun.

Vezi si alte nume cu A