“Amour” – o colectie de bijuterii pentru indragostiti

“Amour” – o colectie de bijuterii pentru indragostiti

Pentru a celebra dragostea si legaturile dintre indragostiti, Claudia Florentina Agheorghiesei a creat colectia de bijuterii “Amour”. Bijuteriile din colectie sunt readaptarii dupa opera marelui sculptor roman, Constantin Brancusi.

Modelele colectiei evoca povesti de dragoste platonica, acea forma de iubire spirituala, mai importanta decat dragostea fizica. Piesele colectiei “Amour” sunt create din argint si zirconiu si se disting prin naturalete, eleganta si stil.

„Colectia de bijuterii „Amour” propune abordarea platonica a conceptului de dragoste fata de iubirea concreta. Mi-am dorit sa aduc in fata o alta viziune in arta, care promoveaza notiunea de dragoste dintr-un alt punct de vedere. Astfel, accentul se pune mai mult pe ideea de a iubi decat iubirea in sine.“Amour” – o colectie de bijuterii pentru indragostiti Vizitatorii vor putea gasi in magazin o experienta unica a sentimentului de dragoste”, declara Claudia Florentina Agheorghiesei, promotor al frumosului si brand owner Claudia Florentina.

Designul colectiei este realizat integral de catre Claudia Florentina Agheorghiesei. Bijuteriile pot fi gasite in magazinul Helvetia, amplasat pe Calea Victoriei, nr. 68-70 si online la http://claudiaflorentina.com.

Text: Bianca Badescu

februarie 16th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate