Bien Savvy – Colectia Vanity Primavara/Vara 2012

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a2_IN_THE_SPOTLIGHT_2_Cea mai recenta colectie Bien Savvy – Vanity Primavara-Vara 2012 este inchinata laturii seducatoare a femeii, gratiei si elegantei. Creatiile se definesc prin simplitate, insa, in acelasi timp, materialele utilizate sunt pretioase, luxoase, accesorizate cu paiete, cristale sau broderii. Pentru un look classy si rafinat, colectia Vanity mizeaza pe taieturi clare, originale, finisaje moderne si detalii realizate manual.

Nu vei avea cum sa nu indragesti texturile fluide ale rochiilor de seara lungi si sofisticate, ale rochiilor de cocktail delicate, feminine, sexy – piese stralucitoare, glamour, pline de culoare, indraznete si, nu in ultimul rand, stylish. Bien Savvy iti propune modele fluide, cu stil, drapate si sofisticate, dominate de eleganta subtila si senzualitate.

Tentele de azur, nuantele fine de burgundy, purpuriul regal, negrul, ivoire-ul, nude-uri si tangerine tango definesc colectia Vanity. Lasa-te mangaiata si alintata de materiale diafane si croiuri unice!

Colectia Vanity Primavara-Vara 2012 a fost prezentata in premiera fanilor Bien Savvy de pe Facebook, dar si luna aceasta la Paris, Who’s Next – Pret-a-Porter Paris.

Text: Ruxandra Raica