Bijuteriile Jai Dam, disponibile si in Bucuresti

Bijuteriile Jai Dam, disponibile si in BucurestiTot mai multe vedete mondene de la noi si-au indreptat privirea catre cel mai nou magazin de bijuterii si, totodata, primul magazin Jai Dam deschis in Romania.

Inspirat din cultura thailandeza, designerul francez Pierre Jack Canobbio si-a deschis un magazin destinat persoanelor care vad bijuteriile ca pe o parte din ele si nu doar ca pe niste simple accesorii.

Noul magazin a fost vizitat de vedete precum Antonia, Ion Ion Tiriac, Laura Cosoi, Delia Matache, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, DJ Wanda, Anda Adam, Adrian Sina, Sorin Brotnei, Victor Slav, Bianca Dragusanu, Oana Roman, Sonia Argin, Alexandra Badoi, Doris Mircea, Giulia Nahmany, Alex Velea, Andrei Leonte, Lora, Gina Pistol sau Vladimir Draghia.

Primul magazin oficial al brandului se afla in Baneasa Shopping City, la etajul I, in fata cinematografului. Bijuteriile Jai Dam mai pot fi achizitionate si din magazinele The Place Concept Store, Iconic, Wolford Afi Cotroceni, duty free Aeroport Henri Coanda, Minelli si Boutique-ul 22.

Text: Andreea Popescu

februarie 15th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate