Boutique by Crisa Kyra, fashion in Centrul Vechi

Razvan_Munteanu_si_Crisa_KyraRazvan Munteanu s-a asociat cu o tanara fashion stilista, Crisa Kyra, si promoveaza designul de calitate si stilul. Dupa mai multe afaceri prospere, cluburi si restaurante pe care le detine in Centrul Vechi, viitorul sot al Deliei Matache, Razvan Munteanu, s-a indreptat catre un alt domeniu, cel de fashion. Alaturi de tanara fashion stilista Crisa Kyra, Razvan a deschis si inaugurat pe Lipscani un ofertant magazin de fashion, unde se pot gasi cele mai frumoase colectii ale unor branduri de lux cunoscute, precum Dolce&Gabbana, Versace, Roberto Cavalli, Galliano, CNC, Moschino si multe alte nume care fac senzatie in moda.

Boutique by Crisa Kyra promoveaza designul de calitate si ideea de originalitate a produsului. Deschis deja de doua luni de zile in Centrul Vechi, pragul magazinului a fost trecut de numeroase vedete care si-au ales tinute pentru diverse ocazii, evenimente mondene si emisiuni.

Curioase sa vada ce branduri celebre “gazduieste” Boutique by Crisa Kyra au fost Andreea Esca, Iulia Albu si Carmen Bruma, care au studiat cu atentie hainele din magazin. De asemenea, Sorin Marcus, fosta atleta Monica Iagar, tanara cantareata Francesca Lucarelli, cunoscuta ca Selena Gomez de Romania, dar si designerul Dorin Negrau au venit la eveniment. Din aceasta toamna, magazinul se va “imbogati” cu noi colectii vestimentare, printre care si cele ale tinerilor designeri britanici.

 

Text: Ruxandra Raica