Brandul „HARMONT & BLAINE” a lansat colectia de primavara-vara 2014 la Bucuresti

Brandul-Harmont-&-BlaineDuminica seara s-a lansat la Bucuresti colectia de primavara-vara 2014 a casei de moda „HARMONT & BLAINE”, o casa de moda italiana. In incinta Restaurantului Diplomat din Capitala, toti cei prezenti au putut admira cele mai noi creatii ale casei de moda napoletane, caracterizate prin culori elegante, discrete si luminoase.

Surpriza lansarii a fost, fara indoiala, aparitia unor manechine in devenire: cativa copii frumosi si talentati au prezentat o serie din articolele de primavara-vara ale „HARMONT & BLAINE JUNIOR COLLECTION”. La eveniment au fost prezente persoane din lumea modei, dar si din show-bizzul autohton: Mihai Morar, care a fost si gazda evenimentului, Ana Maria Ferentz, Alina Erimia, Alina Crisan, trioul tenorilor de la Distinto, Gabriela Simion, Ianna Novac, fostii fotbalisti ai echipei Steaua Bucuresti, dar si actualul team manager al gruparii din Ghencea, si nu numai.

Moda este trecatoare, insa rafinamentul dureaza deoarece reprezinta constructia unui stil, iar „oamenilor trebuie sa le oferi elemente de coerenta a respectului fata de stilul de viata la care aspira fiecare dintre ei”, spune mottoul casei de moda.

 

Text: Ruxandra Raica