Brandul italian de moda de lux Luisa Spagnoli, acum si in Romania

LS 01Celebrul brand italian de moda de lux Luisa Spagnoli si-a deschis portile magazinului sau situat in complexul comercial Baneasa Shopping City, etajul 1, vizavi de Grand Cinema Digiplex. Luisa Spagnoli surprinde iubitoarele de moda cu noua colectie toamna-iarna care cuprinde o gama completa de tinute potrivite oricarei ocazii, alaturi de accesorii superbe: genti, curele, palarii si bijuterii.

Fiecare piesa vestimentara care poarta semnatura Luisa Spagnoli este pretioasa, datorita designului sau unic, ce are la baza tehnologii avangardiste, iar atentia la detalii este specifica stilului italian.

Pentru sezonul acesta, Luisa Spagnoli propune un stil neo-baroc plin de eleganta si lux, cu tunici trapezoidale scurte pana in talie din damasc satinat, cu broderie de matase si culori opulente, precum rosu purpuriu si verde petrol, dar si cu rochii pe corp cu motive elaborate din jacard auriu si palarii din blana pretioasa, care pot fi transformate in cache-col confortabile. Motivele rusesti se evidentiaza in fustele din lana cu motive geometrice orientale gen kilim, care reamintesc de traditionalele papusi rusesti din lemn, matrioska.

La baza fustelor multicolore ample si somptuoase, cu motive din casmir, a palariilor cu boruri largi si a tricoturilor cu aplicatii de pietre a stat folclorul balcanic. Nici stilul englezesc nu a fost uitat de brandul Luisa Spagnoli, care a creat pentru iubitoarele de moda game variate de blazere, kilturi si pantaloni stil Amazon, cu motive scotiene, in carouri sau cu imprimeuri.

Printre vedetele care au apreciat brandul Luisa Spagnoli se numara: Catherine ducesa de Cambridge, Elizabeth Hurley, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Zsa Zsa Gabor si Gina Lollobrigida, acestea purtand creatiile marcii italiene in diverse ocazii.

 

 

Text: Andreea Popescu