BSB a inaugurat primul magazin stradal din Romania

3._BSB_FW1213Saptamana trecuta, pe data de 18 octombrie, retailerul grec de moda BSB a inaugurat primul magazin stradal, amplasat pe Bulevardul Magheru. Evenimentul de inaugurare a magazinului BSB a readus in atentia bucurestenilor frumusetea cladirilor interbelice si a reprodus un pic din atmosfera acelor vremuri.

Din vitrina magazinului nu au lipsit manechinele vii care au interpretat rolul femeii BSB puse in valoare de catre jachetele de lana, rochiile accesorizate cu lanturi si tinte, salopetele trendy etc. Pentru a-si crea propriul stil, femeia BSB combina pulovere confortabile cu jeansii prespalati, atragand astfel priviri admirative.

Compania BSB a fost fondata in anul 1980 si de atunci este o prezenta puternica pe piata fashion pentru femei avand peste 100 de magazine in 12 tari (Grecia, Romania, Turcia, Marea Britanie, Rusia, Bulgaria, Liban, Cipru, Armenia, Egipt si Moldova). Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Ana Popescu, Raluca Lazarut, Maria Simion, Florentina Opris etc.

 

Text: Ruxandra Raica