Carmen Negoita, Twiggy pentru calendarul oficial al fashion bloggerilor

carmen-negoita-twiggyPentru calendarul oficial al fashion bloggerilor din Romania, „M Calendar”, Carmen Negoita a realizat o sedinta foto tribut unuia dintre iconurile industriei fashion. Inclusa in renumitul calendar, fashionista detine fila aferenta lunii aprilie in care este transformata in renumita actrita, cantareta si model Lesley Lawson, cunoscuta mai ales sub pseudonimul Twiggy.

Carmen Negoita s-a regasit foarte mult in acest personaj, de aceea a decis ca pentru M Calendar sa reinterpreteze trei cadre celebre ce o au ca protagonista pe Twiggy.

 “M-am regasit in Tweedy pentru ca se apropie foarte mult de stilul meu. Avem chipul asemanator, androgin si o usoara atitudine masculina. As fi putut alege alte personaje celebre, femei sexy, senzuale, cu trasaturi dulci, dar nu ar fi fost autentic. Tweedy a declansat un adevarat fenomen in anii ’60, i-a placut sa experimenteze coafuri, tinute cu tenta masculina, in ciuda criticilor celor mai conservatori. Era foarte indrazneata si imi place sa cred ca ma regasesc in stilul ei”, declara Carmen Negoita.

Sedinta foto este inclusa in „M Calendar – Fashion Icons Tribute” si a fost realizata pe strazile din Sibiu. Calendarul poate fi achizitionat de pe www.thecalendar.ro.

 

Text: Andreea Popescu