Colectia de vara 2012 a designerului Silvia Terziu celebreaza silfidele, dar si femeile cu forme

Terziu4Tanara creatoare de moda Silvia Terziu si-a lansat recent, la Palatul Baroc din Timisoara, colectia de vara 2012 “Fluiditate”, in care transparenta si fluiditatea capata un sens profund, eliberator.

Stilul nu mai inseamna rigiditate in gandire sau comportament, ci versatilitate, transparenta fata de ceilalti, intr-un moment in care opacitatea si mastile sunt codul nescris al societatii.

Creatoarea, care a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton, crede ca moda este o fereastra catre sufletul fiecarei femei. Colectia, cu influente stilizate din Marchesa, foloseste multa broderie manuala cu cristale Swarovski si materiale extrem de fine: crepe de matase naturala si sifon de matase.

Considerata ca fiind unul dintre cei mai promitatori designeri romani, tanara creatoare este stabilita la Paris de cativa ani si este absolventa a Universitatii Internationale de Moda Esmod. Creatiile romancei au aparut pana in acest moment atat in catalogul Universitatii Internationale de Moda Esmod, cu ocazia aniversarii a 170 ani de existenta, cat si in diverse canale media importante: Marie Claire, France 2, Le Figaro. Creatiile Silviei sunt inspirate de catre designeri de ultima generatie: Marchesa, Elie Saab sau Lanvin.

Dupa cele doua sezoane in care a fost prezenta la salonul PREMIERE VISION PLURIEL si Who’s next- Salon pentru creatori, Silvia a inteles ca creatiile sale sunt facute pentru femeia senzuala si provocatoare, care vrea sa iasa in evidenta prin modul de a purta vesmintele, nu prin tinutele propriu-zise.

In aceasta toamna, Silvia Terziu va deschide un E-shop si spera ca, in curand, sa aiba un corner sau un showroom si in Bucuresti. Pana la finalizarea acesteia, prima sa colectie poate fi vizionata pe site-ul www.silviaterziu.com.

 

Text: Andreea Popescu

Terziu1

Terziu5

Terziu6