Colectia “La Driadeline” by Cathias Edeline

460882_257582477672261_877505440_oCathias Edeline, brandul creat de catre designerul Adeline Catinas, a lansat noua colectie de pantofi primavara/vara 2012 “La Driadeline”, printr-un pictorial al carui personaj principal este femeia-nimfa a padurii, acea driada care seduce prin magnetismul si forta privirii in total contrast cu aerul diafan pe care il emana. Ingeniosi, irezistibili si declarativ eleganti, modelele colectiei sunt structurate pe doua directii: pantofi pretiosi cu tocuri ametitoare, impodobiti cu cristale sau tinte, si balerini delicati, in nuante pastelate care imbina perfect functionalul cu estetica.

Cromatica colectiei contine atat nuante-pastel: roz pudrat, alb, ivoire, nude, cat si argintiu, auriu, ajungand pana la nuante intense de maron sidefiu sau negru.

Colectia cuprinde si cateva modele de genti in tonuri calde, din piele pretioasa, precum pielea de piton, anaconda, caprioara, care vin sa completeze perfect imaginea femeii zilelor noastre, independenta, care stie sa vorbeasca despre ea prin intermediul accesoriilor.

Cathias Edeline este brandul care te invita sa-ti spui povestea, creandu-ti propriul pantof sau poseta! Brandul atinge cei doi poli: simplitatea sic a modei de tip cotidian ajungand treptat pana la eleganta glamour, pastrand insa intact echilibrul dintre lux, confort si aspectul care poate parea uneori dificil de purtat, fara a ignora accesibilitatea, ca pret.

 

Text: Ruxandra Raica