Colectia Lunatico a Rozaliei Bot, prezentata in mod atipic: moda in scaunul cu rotile

downloadEvenimentul Atipic Beauty prezinta frumusetea intr-o alta perspectiva. Sustinut de Alin Galatescu la initiativa Magdei Coman, Atipic Beauty introduce un nou concept in Romania: moda pentru persoanele cu dizabilitati.

In cadrul celei de-a doua editii a acestui eveniment, s-a demonstrat faptul ca persoanele cu dizabilitati pot sa realizeze orice isi propun, pentru a evolua atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, atat timp cat au sprijinul societatii in care traiesc.

tncjghmColectia Lunatico a Rozaliei Bot, care a fost prezentata in mod atipic: moda in scaunul cu rotile, a avut la baza ideea de a informa publicul larg in ceea ce priveste barierele cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati. Prin intermediul acestui eveniment se doreste constientizarea si propagarea acestui nou concept in industria modei, pentru a incuraja publicul sa priveasca dincolo de aceste obstacole fizice si sa vada frumusetea din spatele aparentelor si puterea acestor persoane deosebite.

Designerul bihorean Rozalia Bot a fost cea care a prezentat colectia vestimentara Lunatico intr-un mod atipic, prin abordarea unui nou concept – moda in scaunul cu rotile. Rozalia, prin intermediul colectiei sale, incearca sa sublinieze ca eleganta vestimentara nu are granite si poate fi adoptata fara inhibitii. Prezenta in calitate de designer la ambele editii Atipic Beauty, Rozalia Bot a urmarit sa puna accentul pe frumusetea care invinge boala.

 

Text: Andreea Popescu