Colectia ”Muse” by Crina Moldovan

Designerul Casei de Moda ”R’Ias Couture”, Crina Moldovan a prezentat la Gala AVANPREMIERE 14 colectia „Muse” cu rochii inspirate din povestea de dragoste a interpretei Maria Tanase si a sculptorului Constantin Brancusi. Palariile, accesorii speciale ale acestei colectii sunt semnate de Madalina Vlad.

AVANPREMIERE este cel mai important eveniment multi-brand de moda din Bucuresti si nu numai. Este o gala ce are loc in fiecare sezon de moda de sezon (primavara-vara si toamna-iarna) si care aduce impreuna atat cele mai importante branduri care s-au evidentiat pe piata modei din Romania in sezonul precedent, cat si designeri debutanti.Colectie inspirata de Maria Tanase

”Maria Tanase este muza!” – spune designerul. ”Pluteste, nu paseste oferindu-i partenerului ei libertatea de a-si imagina trasaturile pe care le ascunde”.

Colectia de Toamna-Iarna 2014-2015 a Caei de Moda ”R’Ias Couture” incita si cultiva misterul. ”Urmasele Mariei Tanase rascolesc barbatul, il invita sa ia parte la un dans redescoperit, in care partenerii se bazeaza pe simtul tactil si cel olfactiv. Rochiile “Muse” create de Crina Moldovan readuc in actualitate negrul, siluetele prelungi, grafice. Nonculoarea nu se demodeaza si pune in valoare orice femeie. Colectia prezinta cu succes fuziunea dintre stilul fashion-icon-ului Maria Tanase si geometria sculpturilor lui Constantin Brancusi. ”Colectia se adreseaza femeilor care isi doresc sa creeze momente memorabile, sa provoace si sa-i recompenseze pe cei din jur pentru acceptul de a retrai un episod in care imaginatia avea rolul de a incita si de a dezvalui treptat…”.

 

 

Realizator: Oana Georgescu

Text: Oana Georgescu

Operator:  Alex Andries, Mihai Robu

Editor:  Mihai Hanganu

Foto: Sebastian Oros