Colectia omonima de tricouri by Bogdan Mogos a fost lansata

Colectia omonima de tricouri by Bogdan Mogos a fost lansataBogdan Mogos si-a aratat iubirea fata de moda atunci cand a decis sa plece in Danemarca, unde a studiat in cadrul Universitatii Teko la facultatea de Fashion Design. Pasiunea, dar si creativitatea de care da dovada l-au adus pe Bogdan pe bancile College of Fashion din Londra si ale prestigioasei institutii Central Saint Martins, langa Alexander McQueen, John Galliano sau Hussein Chalayan.

Pragul Atelierului Mayer este trecut de cliente de renume de peste Ocean, precum Kate Moss, Leona Lewis sau Emma Watson. Integrand in linii minimaliste mesaje de o subtila ironie, emblematice pentru cultura populara contemporana, Bogdan Mogos obtine o radiografie a valorilor societatii actuale. Simplitatea mesajelor create de Bogdan Mogos ofera un imbold atat purtatorului, cat si privitorilor.

Frumusetea creatiilor sale a atras si atentia vedetelor noastre, care s-au inghesuit sa le achizitioneze la putin timp dupa lansare. Printre vedetele care poarta creatiile lui Bogdan se numara Antonia, Cabron, Jazzy Jo, Mihai Dragomir, Frantz Diaconescu, Marian Vasilescu, Adrian Cancer, Geneva D. si Vladimir Draghia.

Tricourile semnate de Bogdan Mogos pot fi achizitionate de pe site-ul designerului, www.bogdanmogos.com

Text: Andreea Popescu

iunie 25th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate