Copiii, rasfatati de 1 iunie

Copiii,-rasfatati-de-1-iunieDe 1 iunie, si nu numai, copiii sunt cei mai rasfatati, iar moda e la picioarele lor. Casele de moda internationale au pregatit cele mai noi trenduri pentru cei mici. Burberry propune colectia Kids ce presupune nuante pastelate, dungi si buline, dantela si clasicele trech-uri, o reinterpretare fresh, dar care pastreaza, totusi, si cateva accente ale brandului.

Marc Jacobs a inclus in linia Little Marc Jacobs piese inspirate din colectia pentru adulti, asa ca nu lipsesc rochiile de party, trench-urile cu guler brodat, si nici nuantele de gri, rosu burgundy, albastru petrol si galben. Nici brandul de incaltaminte Vans nu s-a lasat mai prejos, si a creat pantofi sport pentru cei mici, identici cu cei ai adultilor. Aceeasi tendinta se poate observa si la adidasxJeremy Scott care a creat versiuni mini ale pantofilor sport inaripati si ale jachetelor din piele, ce pot fi purtate in tandem de copii si parinti!

Vrei ca piticul tau sa fie glam? Gasesti colectiile de mai sus in magazinul Burberry din strada Luterana nr. 4, respectiv in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

 

Text: Ruxandra Raica