Corina Vladescu, in topul celor mai inovatori designeri internationali

IMG_3311-Edit-EditCorina Vladescu este unul dintre cei mai apreciati designeri romani. Creativa, perfectionista si mai ales atenta la detalii, Corina creeaza adevarate “must have-uri” printre persoanele publice din Romania. Recunoscuta in lumea modei pentru simplitatea sofisticata de care dau dovada hainele ei, caracteristicile brandului pe care l-a creat sunt apreciate la nivel international. Dupa ce a colaborat cu Madonna si s-a ocupat de tinutele lui Roisin Murphy, ascensiunea Corinei Vladescu continua.

Corina a fost inclusa in cartea “Poesia Della Moda” ca fiind unul dintre primii 100 de designeri inovatori din lume. Cartea este editata in 4 limbi de circulatie internationala, engleza, franceza, italiana si spaniola.

Ca urmare a aparitiei in acest manual, Corina Vladescu a fost invitata de Ministerul Italian de Cultura sa prezinte o colectie de moda de identitate a brandului in cadrul festivalului de moda “Made in Medi”, organizat in colaborare cu UNESCO. Festivalul are loc in perioada 4 – 10 iunie 2012 in orasul Catania din sudul Italiei si este dedicat artelor frumoase din zona mediteraneeana.

Corina isi doreste ca piesele sale vestimentare prezente la acest festival sa reprezinte Romania, de aceea a ales din colectiile sale de moda piesele in care se regasesc broderii manuale, impletituri si alte elemente specifice portului popular din tara noastra.

 

Text: Ruxandra Raica