Creatoarea de moda Silvia Terziu va participa la Salonul Who’ s Next Paris, editia Ianuarie 2013

silvia1Tanara creatoare de moda Sivia Terziu a fost inclusa oficial pe lista expozantilor in cadrul prestigiosului salon international Who’s next  Paris, editia Ianuarie 2013, in imediata vecinatate a unui designer roman consacrat, Irina Schrotter.

Inspirat de un nou concept al manifestarilor de moda pariziene, evenimentul Who’s Next Paris presupune expunerea unei game complete de produse de moda ce impun tendintele in domeniu pentru anul 2013.

Este un punct central de intalnire pentru expozanti, lideri de opinie in domeniul modei si jurnalisti de specialitate din intreaga lume. Evenimentul este conceput ca o platforma de promovare atat a designerilor si brandurilor “tinere”, cat si a celor deja consacrate, facilitand un dialog – comercial si creativ – cu reprezentantii unor magazine de renume mondial.

silvia4

Creatoarea si-a deschis un e-shop propriu, pe site-ul propriu (www.silviaterziu.com), unde pot fi admirate si achizitionate direct cele mai recente creatii ale designerului, la preturi cuprinse intre 180€ si 580€. Materialele folosite de Silvia in creatiile sale sunt crepe de matase, sifon de matase, broderii artizanale realizate manual din cristale naturale.

Dupa lansarea din aceasta vara, la Palatul Baroc din Timisoara, a Colectiei de vara “Fluiditate” caracterizata prin transparenta si versatilitate, creatoarea de moda revine acum si la Bucuresti, cu un corner  in cadrul magazinului Boutique Concept din Centrul Vechi (str. Lipscani nr. 52). Silvia isi expune aici cele mai recente creatii pentru publicul bucurestean, alaturi de alti talentati designeri ai Noului Val precum Dorin Negrau, Norina Stoica, Crisa Kyra, si de branduri de renume international.

Creatoarea originara din Timisoara, care in prezent este stabilita la Paris, a avut sansa de a lucra anterior alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vitton si de Stephane Rolland, designerul preferat de Festivalul de Film de la Cannes.

 

 

Text: Andreea Popescu