Creatoarea Eli Laslean: colaborare cu Lars Wallin, designerul Casei Regale Suedeze

LWallin5Lars Wallin, designerul personal al Casei Regale Suedeze si unul dintre cei mai prestigiosi creatori de moda din Suedia, a pus bazele unei colaborari de lunga durata cu creatoarea de moda Edi Laslean, pentru realizarea unei serii limitate de creatii haute-couture ale brandului Wallin, destinate exclusiv pietei suedeze. Primele 6 rochii din serie vor fi create la comanda in atelierul de la Arad al creatoarei Eli Laslean.

Intalnirea dintre cei doi designeri a avut loc la finele anului 2011 iar creativitatea, originalitatea, stilul si tinuta maiestuoasa au constituit un punct de plecare pentru cei doi creatori. Lars Wallin a imbracat de-a lungul timpului staruri precum componentii trupei ABBA, artistii de la Roxette, precum si castigatori ai Eurovisionului. Eli Laslean este unul dintre pionierii designului vestimentar din Romania, iar dupa 20 de ani de activitate in domeniu ne surprinde prin colaborarea la nivel inalt.

“Prima etapa a colaborarii noastre include aceasta linie de pret-a-porter care poarta semnatura brandului Wallin, sunt piese al caror pret porneste de la 1500 Euro. Premiera pentru Romania o constituie faptul ca aceste piese vor putea fi comandate pe masura. La Arad am realizat tipare de care Lars e foarte mul?umit, acesta a sustinut si un workshop pentru colectivul nostru. Am pus mult suflet in colaborarea asta si sper ca si romanii iubitori de frumos sa se bucure de ea”, spune Eli Laslean.

 

Text: Ruxandra Raica