Cupa A, B sau C? Iată 5 exerciții prin care să îți mărești sânii

Există o mulțime de lucruri pe care le poate face antrenamentul de forță pentru corpul tău: îți oferă rezistență, flexibilitate, frumusețe și cel mai important sănătate.

Dar te-ai gândit vreodată cum să îți faci sânii să arate mai bine ca niciodată? Ți-am pregătit aceste exerciții care promit o redimensionare de la cupa A la B sau chiar până la C.

Aceste exerciții funcționează împreună pentru a lucra mușchii pieptului din tot felul de unghiuri. Pentru a obține cele mai bune rezultate, efectuează două până la trei serii de 12 repetări, spune Elizabeth Bracero, antrenor personal certificat.„In jurul lumii”

 

Pasul 1: În picioare, cu picioarele depărtate de șold, ține ganterele în lateral, cu palmele orientate înainte. Ține coatele ușor îndoite, deschide brațele în lateral și ridică-le deasupra capului.

Pasul 2: inversează mișcarea pentru a readuce ganterele în poziția inițială.

„Plank Walk”

Pasul 1: Începe cu palmele pe podea sub umeri și degetele de la picioare puse în pământ, la distanța umerilor. Corpul tău ar trebui să formeze o linie dreaptă de la vârful capului până la călcâie

Pasul 2: Ridică mâna dreaptă și piciorul stâng și deplasează-le pe amândouă cu un picior spre dreapta. Fă același lucru cu piciorul drept și mâna stângă.

„Fluture”

Pasul 1: Cu o ganteră în fiecare mână, întinde-te pe podea înclină-te înapoi. Îndoaie ambii genunchi, așezând tălpile picioarelor pe podea.

Pasul 2: Cu o ușoară îndoire a coatelor, deschide brațele în lateral, cu palmele orientate în sus. Apoi ridică greutățile spre piept pentru a le aduce împreună. Inversează mișcarea pentru a reveni la poziția de pornire.

„Chair Dip”

Pasul 1: Așază-te cu palmele pe marginea scaunului și cu degetele îndreptate spre picioare. Păstrează o distanță până când fundul va „șterge” marginea din față a scaunului.

Pasul 2: Ținând umerii departe de urechi, îndoaie coatele cu 90 de grade pentru a coborî fundul spre podea. Apăsă în palme pentru a reveni la poziția inițială.

„Plank Reach”

Pasul 1: Începe într-o poziție culcat pe abdomen, pune palmele pe ambele părți ale pieptului chiar în afara umerilor. Corpul tău ar trebui să formeze o linie dreaptă de la vârful capului până la călcâie.

Pasul 2: Ridică mâna dreaptă până în dreptul feței. Pune înapoi pe podea și fă același lucru cu mâna stângă.

Text: Iulia Mirică