Curs online de parenting „Copilul invizibil”, cu psihologul Gaspar Gyorgy: cand se lanseaza si in ce constau lectiile pentru parinti

Dupa succesul cartii „Copilul invizibil”, devenita bestseller in scurt timp de la lansare, psihologul Gaspar Gyorgy lanseaza in premiera un curs online de parenting dupa o metoda revolutionara, bazat chiar pe volumul amintit.

Cursul online „Copilul invizibil” dureaza sase saptamani, este structurat in 11 video-lectii si aduce o abordare transformatoare: pentru a avea o relatie armonioasa cu copilul sau este important ca parintele sa faca mai intai pace cu propriul trecut. Cursul se lanseaza pe 28 februarie, iar cei care il achizitioneaza pana pe 28 februarie beneficiaza de o reducere de 20%. Cursul cuprinde sase lectii de viata, structurate in 11 prezentari video, sustinute saptamanal, la care se adauga un formular de participare la o sesiune de Q&A (intrebari si raspunsuri) saptamanala, in care publicul poate primi in mod direct de la psihologul Gaspar Gyorgy raspunsuri la intrebari si situatii concrete.De ce nu trebuie sa-ti obligi copilul sa imbratiseze pe cineva!

Proiectul online isi propune, in egala masura, sa fie ca o intalnire practica, astfel, publicul este invitat sa aiba pregatite inainte de inceperea cursului o agenda sau un bloc-notes, creioane colorate sau carioca, o poza din copilarie si lipici sau banda adeziva.

Cum poti deveni un parinte mai bun

Printre beneficiile cursului se numara schimbarea relatiei cu sine insusi, intelegerea si gestionarea propriilor emotii, avand ca rezultat gasirea de solutii personale pentru cresterea unor copii sanatosi, iubitori si plini de compasiune.

Citeste-i copilului! 5 beneficii esentiale de care parintii trebuie sa tina cont

Insa cursul „Copilul invizibil” urmareste mai multe obiective transformatoare pentru adult: intelegerea tiparului de relationare pe care-l avem si constientizarea nevoii de schimbare; acceptarea copilului interior si impacarea cu noi insine; imprietenirea cu propriile emotii si insusirea procesului de pretuire de sine; intelegerea modului in care functioneaza si se dezvolta creierul uman, pentru a ne cultiva mai bine abilitatile de auto-reglare psihologica si relationare cu copiii; descoperirea si practicarea starii de prezenta constienta (mindfulness), ca mijloc de auto-linistire si conectare empatica la copii in situatii de criza; rescrierea povestii de viata, pentru ca aceasta sa integreze atat partile luminoase, cat si umbrele sufletului nostru.

O sansa pentru a ne intelege mai bine propria viata

“Inca de la aparitia cartii mele Copilul invizibil, m-am gandit sa pun la dispozitia celor interesati in evaluarea si schimbarea relatiei cu ei insisi posibilitatea unui curs online, care sa abordeze parentingul nu ca pe o lupta de putere intre adulti si copii, ci ca pe o extraordinara sansa de a ne intelege mai bine propria viata, fara critica si prejudecati, fara teama de a ne pierde din autoritate, si fara a ne simti vinovati de carentele noastre relationale. Va invit cu drag sa va inregistrati si sa parcurgeti acest curs online pentru a invata cum sa va simtiti siguri de voi ca parinti, investiti in deciziile voastre si impliniti in relatia cu copiii vostri”, dupa cum declara psihologul Gaspar Gyorgy.

Cursul „Copilul invizibil” va fi disponibil in cele sase lectii saptamanale pe site-ul www.paginadepsihologie.ro, la pretul de 140 de lei.

Vrei sa afli care este procentul problemelor fara rezolvare intr-un cuplu? Click aici!

Text: Oana Baltoc